Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА310927 Сомов О. С. Розробка та дослідження процесу ЗТП- сушіння моркви [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Сомов Олександр Сергійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 17 с.
2.ДС66891 Сомов А. С. Разработка и исследование процесса СТП-сушки моркови [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Сомов Александр Сергеевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 179 л.
3.Р102368 Вакуумная сушка сельхозпродукции, влияние различных видов и режимов сушки на энергетические затраты, биологическую и пищевую ценность [Текст] / В. А. Кутовой [и др.]. - Х. : ННЦ ХФТИ, 2003. - 23 с.: ил. - (Препр. / Нац. науч. центр "Харьк. физ.-техн. ин-т" ; ХФТИ 2003-4)
4.ДС90591 Непочатих Т. А. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 220 арк.: рис., табл.
5.РА338670 Непочатих Т. А. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.
6.ДС113967 Пенкіна Н. М. Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пенкіна Наталія Михайлівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 357 арк. : рис., табл.
7.СТ4461 Петрушка молода свіжа. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України)
8.РА367478 Пенкіна Н. М. Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пенкіна Наталія Михайлівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с.
9.СТ5093 Буряк столовий свіжий. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)
10.СТ5092 Буряк столовий молодий свіжий з листками. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
11.СТ4872 Морква свіжа. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України)
12.ДС148928 Левківська Т. М. Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Левківська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 302 арк. : рис., табл.
13.РА393923 Левківська Т. М. Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Левківська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 22 с.
14.ВА786237 Порівняльна характеристика звичайних та біофортифікованих сортів столового буряку та їх використання [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 167 с. : рис., табл.
15.РА398520 Нездвецька І. В. Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів сушарки для цикорію кореневого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Нездвецька Інна Володимирівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис.
16.СТ8958 Селера молода свіжа. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України)
17.РА429319 Гапонцева О. В. Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів ії переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гапонцева Оксана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2017. - 21 с. : рис., табл.
18.СТ9135 Цикорій коренеплідний смажений. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)
19.СТ9104 Цикорій розчинний. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)
20.СТ9106 Цикорій коренеплідний сушений. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського