Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (33)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС76003 Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 186 арк.
2.ДС107078 Ганзенко В. В. Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л.
3.ДС62538 Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Ін-т землеробства УААН. - К., 1999. - 147 л.
4.ДС76722 Невмываный С. Л. Разработка биотехнологии ферментированных соепродуктов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмываный Сергей Леонидович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 184 л.: рис., табл.
5.ДС95920 Селиванская И. А. Разработка технологии комплексной переработки сои с получением консервированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селиванская Ирина Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 230 л.
6.РА340828 Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селіванська Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.
7.РА347120 Єфіменко О. А. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Єфіменко Олена Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 16 с.
8.РА361335 Пожіткова Л. Г. Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Пожіткова Лілія Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.
9.РА362480 Тракслер І. С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2008. - 21 с.
10.РА304996 Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 1999. - 20 с.
11.РА320823 Невмиваний С. Л. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмиваний Сергій Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.
12.РА320948 Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 16 с.: рис.
13.РА353726 Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с.
14.ВА587307 Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля [Текст] / А. О. Бабич. - К. : Аграрна наука, 1998. - 271 с.
15.ВА595532 Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания [Текст] / Ф. Ф. Адамень [и др.]. - К. : Нора-Принт, 1999. - 332 с.
16.ВА605504 Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі [Текст] : Матеріали третьої Всеукраїнської конф., 3 серпня 2000 р. / УААН, Ін-т кормів ; ред. А. О. Бабич. - Вінниця : [б.в.], 2000. - 120 с.
17.ВА620706 Переработка и использование сои [Текст] : Библиогр. указатель за 1920-1999 гг. / сост. В. Ф. Замятина [и др.] ; общ.ред. Т. М. Гарке ; РАСХН. Сибирское отделение. Центральная научная сельскохозяйственная библиотека. - Новосибирск : [б.и.], 2000. - 119 с.
18.ВА621414 Чижикова О. Г. Соя. Пищевая ценность и использование [Текст] / О. Г. Чижикова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 146 с.
19.СТ787 Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)
20.ВА644166 Лазарь В. Г. Соя: история сои, применение в пищевой промышленности, технологии [Текст] / В. Г. Лазарь. - К. : ТОВ Раритет, 2003. - 144 с.: табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського