Пошуковий запит: (<.>U=Л913.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС45585сл Луканин А. С. Разработка технологии комплексной переработки яблок [Текст] : Дис...д-ра техн.наук:03.00.23 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 306 л.
|
2. | ДС52149сл Луканин А. С. Разработка технологии комлексной переработки яблок (Приложения) [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 240 с.
|
3. | ДС83388 Мацко А. П. Разработка технологии переработки яблок с повышенным содержанием радионуклидов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Александр Петрович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 168 л.: рис.
|
4. | ДС84002 Чук В. В. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод.
|
5. | ДС97483 Иванова И. Е. Оценка сортов черешни украинской селекции на пригодность к замораживанию, хранению и последующей переработке [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Иванова Ирина Евгеньевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 165 л.: рис., табл.+ 147л. прил.
|
6. | ДС58767 Доценко Н. В. Комплекс криозащиты растительного сырья при холодильном консервировании [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 186 л.: ил.
|
7. | ДС40937 Дубинина А. А. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.
|
8. | ДС65505 Семакова М. В. Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис.
|
9. | РА337570 Іванова І. Є. Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступної переробки [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Іванова Ірина Євгенівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2005. - 21 с.
|
10. | РА300826 Доценко Н. В. Комплекс кріозахисту рослинної сировини при холодильному консервуванні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталія Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.
|
11. | РА281280 Дубинина А. А. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.
|
12. | РА309565 Семакова М. В. Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.
|
13. | РА327959 Мацко О. П. Розробка технології переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Олександр Петрович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 18 с.
|
14. | РА330877 Чук В. В. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 16 с.
|
15. | СТ3684 Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)
|
16. | СТ3685 Груші. Зберігання в холодильній камері (ISO 1134:1993, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)
|
17. | СТ3683 Яблука. Зберігання в холодильній камері (ISO 1212:1995, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України)
|
18. | СТ4416 Яблука сушені. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-16:1998, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
|
19. | РА376578 Веселовська Т. Є. Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Веселовська Таїсія Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис.
|
20. | СТ5213 Айва свіжа. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
|
| |