Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (20)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС45585сл Луканин А. С. Разработка технологии комплексной переработки яблок [Текст] : Дис...д-ра техн.наук:03.00.23 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 306 л.
2.ДС52149сл Луканин А. С. Разработка технологии комлексной переработки яблок (Приложения) [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 240 с.
3.ДС83388 Мацко А. П. Разработка технологии переработки яблок с повышенным содержанием радионуклидов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Александр Петрович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 168 л.: рис.
4.ДС84002 Чук В. В. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод.
5.ДС97483 Иванова И. Е. Оценка сортов черешни украинской селекции на пригодность к замораживанию, хранению и последующей переработке [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Иванова Ирина Евгеньевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 165 л.: рис., табл.+ 147л. прил.
6.ДС58767 Доценко Н. В. Комплекс криозащиты растительного сырья при холодильном консервировании [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 186 л.: ил.
7.ДС40937 Дубинина А. А. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.
8.ДС65505 Семакова М. В. Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис.
9.РА337570 Іванова І. Є. Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступної переробки [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Іванова Ірина Євгенівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2005. - 21 с.
10.РА300826 Доценко Н. В. Комплекс кріозахисту рослинної сировини при холодильному консервуванні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталія Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.
11.РА281280 Дубинина А. А. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.
12.РА309565 Семакова М. В. Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.
13.РА327959 Мацко О. П. Розробка технології переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Олександр Петрович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 18 с.
14.РА330877 Чук В. В. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 16 с.
15.СТ3684 Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)
16.СТ3685 Груші. Зберігання в холодильній камері (ISO 1134:1993, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)
17.СТ3683 Яблука. Зберігання в холодильній камері (ISO 1212:1995, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України)
18.СТ4416 Яблука сушені. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-16:1998, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
19.РА376578 Веселовська Т. Є. Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Веселовська Таїсія Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис.
20.СТ5213 Айва свіжа. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського