Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (25)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА447536 Гусарова О. В. Інтенсифікація тепломасопереносу під час одержання чипсів з яблук [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Гусарова Олена Віталіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2020. - 29 с. : рис.
2.СТ4414 Абрикоси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-02:1992, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 4 с.: табл. - (Національний стандарт України)
3.РА383991 Гребеннікова О. А. Біологічно активні речовини у плодах, листі та продуктах переробки перспективних сортів аличі [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Гребеннікова Оксана Анатоліївна ; Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова. - О., 2011. - 20 с. : рис., табл.
4.ДС133477 Гребенникова О. А. Биологически активные вещества в плодах, листьях и продуктах переработки перспективных сортов алычи [Текст] : дис. ... канд. биол. наук : 03.00.04 / Гребенникова Оксана Анатольевна ; Нац. акад. аграр. наук Украины, Никит. ботан. сад - Нац. науч. центр. - Ялта, 2011. - 175 л. : рис., табл.
5.СТ7443 Вишні сушені. Технічні умови (ISO 6755:2001, IDT) [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2015. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)
6.ДС128373 Василишина О. В. Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Василишина Олена Володимирівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2011. - 268 арк. : рис., табл.
7.РА384385 Василишина О. В. Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Василишина Олена Володимирівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2011. - 20 с. : рис., табл.
8.ВА777977 Осокіна Н. М. Наукове обгрунтування нових технологій тривалого зберігання і переробки плодів вишні [Текст] : монографія / Осокіна Н. М., Василишина О. В. - Умань : Сочінський [вид.], 2014. - 192 с. : табл., рис.
9.РА349210 Тарлев В. П. Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василь Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 46 с.
10.ДС107534 Тарлев В. П. Научно-технические основы сушки косточковых фруктов токами высокой и сверхвысокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василий Павлович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2006. - 440 л.: рис., табл.
11.РА339622 Григоренко О. В. Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Олена Віталіївна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2005. - 20 с.
12.ДС88584 Григоренко Е. В. Оптимизация элементов технологии замораживания плодов сливы [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Елена Витальевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2005. - 247 л.
13.РА301825 Глушко Г. І. Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадій Іванович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 20 с.
14.ДС57492 Глушко Г. И. Оценка пригодности сортов абрикоса для длительного низкотемпературного хранения [Текст] : Дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадий Иванович ; Крымский гос. аграрный ун-т. - Симф., 1998. - 174 л.
15.СТ5286 Персики свіжі. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
16.СТ7442 Персики сушені. Вимоги та методи випробування (ISO 7703:1995, IDT) [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2015. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України)
17.СТ9105 Плоди калини звичайної. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)
18.ДС65188 Мелконян А. М. Подбор сортов абрикоса для хранения в замороженном виде и получения продуктов переработки [Текст] : Дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Мелконян Акоп Мисакович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 145 л.+ прил.
19.ДС48682 Шамян С. М. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.
20.РА348711 Варваріна Н. М. Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Варваріна Наталія Михайлівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського