Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (25)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС48682 Шамян С. М. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.
2.ДС88584 Григоренко Е. В. Оптимизация элементов технологии замораживания плодов сливы [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Елена Витальевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2005. - 247 л.
3.ДС107534 Тарлев В. П. Научно-технические основы сушки косточковых фруктов токами высокой и сверхвысокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василий Павлович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2006. - 440 л.: рис., табл.
4.ДС57603 Тарпев В. П. Совершенствование процесса сушки чернослива с применением токов высокой частоты [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василий Павлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1998. - 238 л.
5.ДС57492 Глушко Г. И. Оценка пригодности сортов абрикоса для длительного низкотемпературного хранения [Текст] : Дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадий Иванович ; Крымский гос. аграрный ун-т. - Симф., 1998. - 174 л.
6.ДС40937 Дубинина А. А. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.
7.ДС65188 Мелконян А. М. Подбор сортов абрикоса для хранения в замороженном виде и получения продуктов переработки [Текст] : Дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Мелконян Акоп Мисакович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 145 л.+ прил.
8.ДС96287 Гаврилов А. В. Усовершенствование процесса измельчения мякоти косточковых плодов и оборудования для его реализации [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаврилов Александр Викторович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 196 л.: рис., табл.
9.ДС100528 Варваріна Н. М. Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Варваріна Наталія Михайлівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 263 арк.
10.РА289968 Шамян С. М. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
11.РА339622 Григоренко О. В. Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Олена Віталіївна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2005. - 20 с.
12.РА341846 Гаврилов О. В. Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаврилов Олександр Вікторович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.
13.РА348711 Варваріна Н. М. Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Варваріна Наталія Михайлівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.
14.РА349210 Тарлев В. П. Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василь Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 46 с.
15.РА299182 Тарпев В. П. Удосконалення процесу сушіння чорносливу із застосуванням струмів високої частоти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василь Павлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 28 с.
16.РА301825 Глушко Г. І. Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадій Іванович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 20 с.
17.РА281280 Дубинина А. А. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.
18.СТ4048 Сливи сушені. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
19.СТ4113 Чорнослив. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-07:2003, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)
20.СТ4414 Абрикоси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-02:1992, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 4 с.: табл. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського