Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (24)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС48682

Шамян, Сергей Маисович.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС88584

Григоренко, Елена Витальевна.
Оптимизация элементов технологии замораживания плодов сливы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Елена Витальевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2005. - 247 л. - Библиогр.: л. 117-142

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС107534

Тарлев, Василий Павлович.
Научно-технические основы сушки косточковых фруктов токами высокой и сверхвысокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василий Павлович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2006. - 440 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 333-365

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС57603

Тарпев, Василий Павлович.
Совершенствование процесса сушки чернослива с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василий Павлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1998. - 238 л. - л. 221-237

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС57492

Глушко, Геннадий Иванович.
Оценка пригодности сортов абрикоса для длительного низкотемпературного хранения [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадий Иванович ; Крымский гос. аграрный ун-т. - Симф., 1998. - 174 л. - л. 123-141

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС40937

Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС65188

Мелконян, Акоп Мисакович.
Подбор сортов абрикоса для хранения в замороженном виде и получения продуктов переработки [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Мелконян Акоп Мисакович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 145 л.+ прил. - л. 106-129

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС96287

Гаврилов, Александр Викторович.
Усовершенствование процесса измельчения мякоти косточковых плодов и оборудования для его реализации [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаврилов Александр Викторович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 196 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 134-149

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС100528

Варваріна, Наталія Михайлівна.
Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Варваріна Наталія Михайлівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 263 арк. - арк. 172-191

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА289968

Шамян, Сергій Маїсович.
Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА339622

Григоренко, Олена Віталіївна.
Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Олена Віталіївна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2005. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА341846

Гаврилов, Олександр Вікторович.
Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаврилов Олександр Вікторович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА348711

Варваріна, Наталія Михайлівна.
Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Варваріна Наталія Михайлівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА349210

Тарлев, Василь Павлович.
Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василь Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 46 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА299182

Тарпев, Василь Павлович.
Удосконалення процесу сушіння чорносливу із застосуванням струмів високої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василь Павлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 28 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА301825

Глушко, Геннадій Іванович.
Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадій Іванович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА281280

Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ4048


Сливи сушені. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 2435-94; чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ4113


Чорнослив. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-07:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ4414


Абрикоси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-02:1992, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 4 с.: табл. - (Національний стандарт України)
Текст англ. мовою

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського