Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (39)Реферативна база даних (512)Журнали та продовжувані видання (527)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 430
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА789306

Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-[150]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-191-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС148171

Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА394331

Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА309801

Янчева, Марина Олександрівна.
Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА423380

Янчева, Марина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Янчева Марина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 40 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА786308

Янчева, Марина Олександрівна.
Ідентифікація м'ясних продуктів за нормативними показниками [Текст] : навч. посіб. / М. О. Янчева, В. М. Онищенко, В. А. Большакова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 202 с. : табл. - Бібліогр.: с. 199-202. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-325-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС64630

Янчева, Марина Александровна.
Разработка технологии комбинированных мясных изделий с использованием полифункционального препарата коллагена [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Александровна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 245 л. - л. 144-160

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА817477

Якубчак, Ольга Миколаївна.
Якість і безпечність ковбасних виробів [Текст] : монографія / Якубчак Ольга Миколаївна, Ушаков Федір Олегович, Таран Тетяна Володимирівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2017. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 130-168. - 100 прим. - ISBN 978-966-929-457-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА773613

Якубчак, Ольга Миколаївна.
Критерії оцінки якості м'яса [Текст] : монографія / Якубчак Ольга Миколаївна, Кравчук Василь Васильович, Таран Тетяна Володимирівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К. : КОМПРИНТ, 2013. - 120, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 97-121. - 300 прим. - ISBN 978-9662719-98-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА818638

Якубчак, О. М.
Гігієна продуктів тваринного походження [Текст] : [навч. посібник для ВНЗ] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : ПрофКнига, 2017. - 593 с. : рис., табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігєна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 481-503. - 300 прим. - ISBN 978-966-97641-1-9
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА272819

Эспиро Захи
Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС40221

Эспиро Захи
Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 148 л. - Библиогр.:л.131-144

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА438283

Щебентовська, Ольга Миколаївна.
Морфологічні та біофізичні критерії оцінки м'язової тканини свиней і птиці [Текст] : автореф. дис. ... д-ра вет. наук : 16.00.02 / Щебентовська Ольга Миколаївна ; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів, 2019. - 43 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА422719

Шурдук, Інна Володимирівна.
Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шурдук Інна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА329616

Штонда, Оксана Анатоліївна.
Розробка технології ковбасних виробів з використаням гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС84067

Штонда, Оксана Анатоліївна.
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 137 арк.+ дод. - арк. 123-137

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС147709

Шлапак, Галина Всеволодовна.
Разработка функциональных железосодержащих мясных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодовна ; Одес. нац. акад. пищ. технологий. - Одесса, 2012. - 200 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 122-138.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА394686

Шлапак, Галина Всеволодівна.
Розробка функціональних залізовмісних м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА638204

Шкурин, Григорій Тимофійович.
Забійні якості великої рогатої худоби [Текст] : методики досліджень / Г. Т. Шкурин [та ін.] ; УААН, Ін-т розведення і генетики тварин. - К. : Аграрна наука, 2002. - 50 с. - Бібліогр.: с. 46-47. - ISBN 966-540-078-9
Автори зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА619018

Шепелев, Анатолий Федорович.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров [Текст] : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений, обуч. по экон. спец. / А. Ф. Шепелев [и др.]. - Ростов н/Д. : Издательский центр "МарТ", 2001. - 191 с.: рис. - Библиогр.: с.188-189. - ISBN 5-241-00036-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського