Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 430
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ВА789306
Ястреба, Юлія Анатоліївна. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-[150]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-191-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС148171
Ястреба, Юлія Анатоліївна. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА394331
Ястреба, Юлія Анатоліївна. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА309801
Янчева, Марина Олександрівна. Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА423380
Янчева, Марина Олександрівна. Наукове обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Янчева Марина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 40 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА786308
Янчева, Марина Олександрівна. Ідентифікація м'ясних продуктів за нормативними показниками [Текст] : навч. посіб. / М. О. Янчева, В. М. Онищенко, В. А. Большакова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 202 с. : табл. - Бібліогр.: с. 199-202. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-325-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС64630
Янчева, Марина Александровна. Разработка технологии комбинированных мясных изделий с использованием полифункционального препарата коллагена [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Александровна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 245 л. - л. 144-160
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА817477
Якубчак, Ольга Миколаївна. Якість і безпечність ковбасних виробів [Текст] : монографія / Якубчак Ольга Миколаївна, Ушаков Федір Олегович, Таран Тетяна Володимирівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2017. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 130-168. - 100 прим. - ISBN 978-966-929-457-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА773613
Якубчак, Ольга Миколаївна. Критерії оцінки якості м'яса [Текст] : монографія / Якубчак Ольга Миколаївна, Кравчук Василь Васильович, Таран Тетяна Володимирівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К. : КОМПРИНТ, 2013. - 120, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 97-121. - 300 прим. - ISBN 978-9662719-98-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА818638
Якубчак, О. М. Гігієна продуктів тваринного походження [Текст] : [навч. посібник для ВНЗ] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : ПрофКнига, 2017. - 593 с. : рис., табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігєна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 481-503. - 300 прим. - ISBN 978-966-97641-1-9 На тит. арк. авт. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА272819
Эспиро Захи Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС40221
Эспиро Захи Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 148 л. - Библиогр.:л.131-144
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА438283
Щебентовська, Ольга Миколаївна. Морфологічні та біофізичні критерії оцінки м'язової тканини свиней і птиці [Текст] : автореф. дис. ... д-ра вет. наук : 16.00.02 / Щебентовська Ольга Миколаївна ; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів, 2019. - 43 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА422719
Шурдук, Інна Володимирівна. Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шурдук Інна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА329616
Штонда, Оксана Анатоліївна. Розробка технології ковбасних виробів з використаням гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС84067
Штонда, Оксана Анатоліївна. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 137 арк.+ дод. - арк. 123-137
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС147709
Шлапак, Галина Всеволодовна. Разработка функциональных железосодержащих мясных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодовна ; Одес. нац. акад. пищ. технологий. - Одесса, 2012. - 200 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 122-138.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА394686
Шлапак, Галина Всеволодівна. Розробка функціональних залізовмісних м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА638204
Шкурин, Григорій Тимофійович. Забійні якості великої рогатої худоби [Текст] : методики досліджень / Г. Т. Шкурин [та ін.] ; УААН, Ін-т розведення і генетики тварин. - К. : Аграрна наука, 2002. - 50 с. - Бібліогр.: с. 46-47. - ISBN 966-540-078-9 Автори зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА619018
Шепелев, Анатолий Федорович. Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров [Текст] : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений, обуч. по экон. спец. / А. Ф. Шепелев [и др.]. - Ростов н/Д. : Издательский центр "МарТ", 2001. - 191 с.: рис. - Библиогр.: с.188-189. - ISBN 5-241-00036-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |