Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (20)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.ДС49921 Беляева Е. М. Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с.
2.ДС104158 Горбань В. Г. Технология фарша из говядины ферментированной и кулинарных изделий на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Виктор Григорьевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 268 л.
3.ДС106978 Колесник А. А. Технология мясных фаршевых изделий специального назначения с использованием полуфабриката костного пищевого [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Алина Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 354 л.
4.РА290988 Бєляєва О. М. Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бєляєва Олена Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 21 с.
5.РА326994 Медведовський Я. С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведовський Яків Семенович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 17 с.: рис., табл.
6.РА353340 Горбань В. Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Віктор Григорович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.
7.РА356386 Колесник А. О. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Аліна Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.
8.MFI1981/1-2 Häuser A. M. Einfluss von Fett und Tocopherol im Futter sowie von fleischtechnologischen Behandlungen auf die Oxidationsstabilität von Schweinefleisch-Patties [Текст] : Abh. / A. M. Häuser ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 132 S.:Ill. - (Diss ETH ; 9557)
9.РА404451 Вербицький С. Б. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис.
10.СТ7164 Установки та устатковання для м'ясної промисловості. Вовчки. Типи, основні параметри та розміри [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)
11.РА432847 Стукальська Н. М. Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис.
12.СТ9286 Установки та устатковання для м'ясної промисловості. Машини для перемішування фаршу. Основні параметри, технічні вимоги та методи випробування [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)
13.ДС140411 Вербицький С. Б. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ, 2013. - 197 арк. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського