Пошуковий запит: (<.>U=Л927-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | ДС84067 Штонда О. А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 137 арк.+ дод.
|
2. | ДС103358 Гарбуз В. Г. Разработка технологии мясных изделий с использованием зерновых культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гарбуз Виктор Григорьевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 204 л.
|
3. | ДС106605 Кайнаш А. П. Технология мясных продуктов с овощными добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кайнаш Алла Петровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 220 л.
|
4. | ДС54317 Войцеховская Л. У. Исследование и разработка колбасных изделий с использованием пряностей на основе отечественного пряноароматного сырья [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховская Любовь Устимовна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 241 с.
|
5. | ДС56772 Бурак В. Г. Разработка технологии комбинированных мясопродуктов с использованием соевого белково- жирового обогатителя (СБЖО) [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Геннадиевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 134 с.
|
6. | ДС58026 Семикоз О. Н. Разработка технологии мясных продуктов с аубазиданом [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Николаевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1997. - 166 л.
|
7. | ДС57942 Солецкая А. Д. Разработка технологии мясных фаршевых продуктов с использованием структурирующих полисахаридов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецкая Анна Даниловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 151 л.
|
8. | РА298402 Семикоз О. М. Розробка технології м'ясних продуктів з аубазіданом [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.
|
9. | РА296953 Войцеховська Л. У. Дослідження та розобка ковбасних виробів звикористанням прянощів на основі вітчизняної пряноароматичної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховська Любов Устимівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 27 с.
|
10. | РА298451 Солецька А. Д. Розробка технології м"ясних фаршевих продуктів з використанням структуруючих полісахаридів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецька Анна Данилівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.
|
11. | РА299039 Бурак В. Г. Розробка технології комбінованих м"ясопродуктів з використанням соєвого білково- жирового збагачувача (СБЖЗ) [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Генадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.
|
12. | РА329616 Штонда О. А. Розробка технології ковбасних виробів з використаням гороху [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 18 с.
|
13. | РА352424 Гарбуз В. Г. Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гарбуз Віктор Григорович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 14 с.
|
14. | РА356795 Кайнаш А. П. Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кайнаш Алла Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 17 с.
|
15. | РА376657 Асауляк А. В. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Асауляк Альона Василівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 20 с. : рис., табл.
|
16. | ДС120946 Асауляк А. В. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Асауляк Альона Василівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 203 арк. : рис., табл.
|
17. | РА421644 Літвінова І. О. Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Літвінова Інна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис.
|
18. | РА422719 Шурдук І. В. Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шурдук Інна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.
|
19. | РА425615 Пронькіна К. В. Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Пронькіна Ксенія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис., табл.
|