![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. | РА372737
Лизова, Вероніка Юріївна. Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лизова Вероніка Юріївна ; Нац. ун-т харч. технол. - К., 2010. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
2. | РА377668
Балуянц, Яна Грачиковна. Влияние глюконо-дельта-лактона на биотехнологические процессы производства и качества суджука [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Балуянц Яна Грачиковна ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2010. - 25 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
3. | ДС122076
Лизова, Вероніка Юріївна. Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лизова Вероніка Юріївна ; УААН, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2009. - 165 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 133-155.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
|