Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л929.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.ДС48681 Гутиков В. В. Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л.
2.ДС81486 Волошин П. В. Технология комплексной пищевой добавки на основе боенской крови [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павел Валентинович ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 250 л.
3.РА289967 Гутіков В. В. Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
4.РА302268 Євлаш В. В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Євлаш Вікторія Владленівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.
5.РА327888 Волошин П. В. Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павло Валентинович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 17 с.
6.РА394686 Шлапак Г. В. Розробка функціональних залізовмісних м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 18 с.
7.ДС147709 Шлапак Г. В. Разработка функциональных железосодержащих мясных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодовна ; Одес. нац. акад. пищ. технологий. - Одесса, 2012. - 200 л. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського