Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л929.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.ВА736127 Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / [Черевко О. І. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 200 с. : рис., табл.
2.РА359962 Головко М. П. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 33 с.
3.ДС141426 Головко М. П. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2008. - 341 арк. : рис., табл.
4.В355317/1 Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Ч. 1:Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 206 с. : рис., табл.
5.ДС56584 Черевко А. И. Научные основы и аппаратурное оформление безотходной переработки костного сырья в продукты питания [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 ; 05.18.12 / Черевко Александр Иванович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 509 л.+ 256 л. прил.
6.РА297643 Черевко О. І. Наукові основи та апаратне забезпечення безвідходної переробки кісткової сировини в продукти харчування [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 ; 05.18.12 / Черевко Олександр Іванович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 32 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського