Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (32)
Пошуковий запит: (<.>U=Л931$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС41825

Желиба, Юрий Александрович.
Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Желиба Юрий Александрович ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС65516

Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА309720

Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ2823


Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВС44562


Переработка мяса птицы [Текст] : пер. с англ. / ред. А. Р. Сэмс ; науч. ред. В. В. Гущин. - СПб. : Профессия, 2007. - 431 с.: ил. - (Научные основы и технологии). - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 978-5-93913-128-5. - ISBN 0-8493-0120-3 (CPC Press)
Перевод изд.: Poultry meat processing. Boca Raton [etc.], 2001

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія:    
6.
СТ4285


М'ясо курей [Текст] ; Тушки та їх частини. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/355:2007, IDT) ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, VI, 56 с. - (Національний стандарт України)
Рос. мовою

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ECE/TRADE/355


Стандарт ЕЭК ООН: Мясо кур: тушки и части [Текст] / ООН, Европейская экономическая комиссия. - Изд-е 2006. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2007. - vi, 56 с.: рис., табл. - 1810-1933 прим. - ISBN 978-92-1-416003-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН


      
8.
ECE/TRADE/358


UNECE standard: Turkey meat: carcases and parts [Text] / United Nations Economic Commission for Europe. - 2009 edition. - New York ; Geneva : UN, 2009. - vi, 54 p. : figures. - (UNECE standards for meat, ISSN 1810-1917). - ISBN 978-92-1-116954-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН


      
9.
СТ6824


М'ясо птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3143-95 ; Чинний від 2014-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА408260

Гасай, Євгенія Леонідівна.
Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гасай Євгенія Леонідівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20, [1] с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ7344


Перо та пух. Метод визначення об'єму наповнення (EN 12130:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-07-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ7345


Пір'я й пух. Гігієна та вимоги чистоти (EN 12935:2001, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 2.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА421019

Крижська, Тетяна Анатоліївна.
Розробка технології сиров'яленого суцільном'язового продукту із м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Крижська Тетяна Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА421643

Прокопенко, Ірина Олександрівна.
Удосконалення технологій виробів з м'яса птиці з використанням атермічного оброблення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Прокопенко Ірина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ7935


Перо та пух. Терміни та визначення понять (EN 1885:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-07-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2016. - IV, 17 с. : рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ8544


М'ясо птиці. Методи визначення технологічно доданої вологи [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ8655


Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ8725


М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості [Текст]. - Чинний від 2017-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА432847

Стукальська, Наталія Миколаївна.
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА849397


Особливості вирощування та переробки перепелів [Текст] : наук.-метод. посіб. / Палій Анатолій Павлович [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків : Бровін О. В. [вид.], 2021. - 186 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 178-186. - 300 прим. - ISBN 978-617-7912-76-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського