Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (99)Журнали та продовжувані видання (26)
Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС49833 Айвазов С. А. Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 184 л.
2.ДС54992 Грайзи Жамиль Афиф Холодильная технология рыб и рыбопродуктов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Грайзи Жамиль Афиф ; Одесская гос. академия холода. - О., 1997. - 167 с.
3.ДС84331 Бреславец Т. В. Технология структурированных аналогов филе рыбного и кулинарной продукции на их основе [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславец Татьяна Витальевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 362 л.
4.ДС94077 Коновалов Д. В. Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.08.05 / Коновалов Дмитро Вікторович ; Національний ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2006. - 188 арк.
5.ДС88730 Паламарчук А. С. Совершенствование технологии рассольного замораживания рыбы [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Паламарчук Анна Станиславовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 246 л.: рис.
6.ДС92703 Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк.
7.ДС102194 Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 325 арк.
8.ДС104007 Памбук С. А. Разработка малоотходной технологии переработки атерины черноморской [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Памбук Светлана Андреевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 217 л.
9.ДС58055 Сухаренко Е. В. Разработка технологии пищевой белковой массы из малоразмерных мидий [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Елена Валериевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 139 л.
10.ДС62692 Луценко Д. П. Разработка и исследование малогабаритной установки холодного копчения рыбы с рециркуляцией коптильного дыма [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитрий Петрович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 151 л.
11.ДС69435 Пронин И. А. Разработка процессов длительного хранения и удаления чешуи с тушек прудовой рыбы [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронин Игорь Алексеевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 194 л.: рис.
12.РА290251 Іванніков П. В. Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Іванніков Павло Васильович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 24 с.
13.РА291117 Айвазов С. А. Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 24 с.
14.РА296194 Грайзи Ж. А. Холодильная технология рыб и рыбопродуктов [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Грайзи Жамиль Афиф ; Одесская гос. академия холода. - О., 1997. - 16 с.
15.РА338105 Паламарчук Г. С. Удосконалення технології розсільного заморожування риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Паламарчук Ганна Станіславівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис., табл.
16.РА345257 Коновалов Д. В. Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.08.05 / Коновалов Дмитро Вікторович ; Національний ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2006. - 24 с.
17.РА350639 Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.
18.РА344621 Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.
19.РА299040 Сухаренко О. В. Розробка технології харчової білкової маси із мідій малого розміру [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.
20.РА306207 Луценко Д. П. Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитро Петрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського