![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.13$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | СТ2230 Кефір. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 9 с. - (Національний стандарт України)
| 2. | ДС52148сл Дмитровская Г. П. Разработка технологии кефира "Украинский" на основе природного симбиоза микроорганизмов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровская Галина Петровна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1996. - 238 с.
| 3. | РА293544сл Дмитровська Г. П. Розробка технології кефіру "Український" на основі природного симбіозу мікроорганізмів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровська Галина Петрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.
|
|
|