Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (3)Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (56)Журнали та продовжувані видання (142)
Пошуковий запит: (<.>U=Л956$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС62798

Куценко, Виктор Анатольевич.
Разработка и исследование усовершенствованного аппарата для замораживания многокомпонентных пищевых смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куценко Виктор Анатольевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 195 л. - л. 122-132

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС60131

Молоканова, Лілія Василівна.
Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 162 л.: рис. + дод. - л. 145-162

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС66384

Поліщук, Володимир Миколайович.
Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 215 арк. - арк. 154-176

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС71702

Семенюк, Дмитрий Павлович.
Исследование процесса и усовершенствование оборудования для приготовления мягкого мороженого, обогащенного молочным белком [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Семенюк Дмитрий Павлович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 217 л. - Библиогр.:л.133-144

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА304457

Молоканова, Лілія Василівна.
Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА361497

Шевченко, Олена Євгеніївна.
Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шевченко Олена Євгеніївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА363003

Бондаренко, Євгенія Віталіївна.
Формування споживних властивостей морозива для спортсменів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Бондаренко Євгенія Віталіївна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА310757

Поліщук, Володимир Миколайович.
Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА306542

Куценко, Віктор Анатолійович.
Розробка та дослідження вдосконаленого апарата для заморожування багатокомпонентних харчових сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куценко Віктор Анатолійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА315327

Семенюк, Дмитро Павлович.
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для приготування м'якого морозива, збагаченого молочним білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Семенюк Дмитро Павлович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА615755

Кладий, Александр Георгиевич.
Мороженое-это бизнес: благородный и благодарный, вечный и верный, мировой и мирный [Текст] / А. Г. Кладий, А. В. Шаманов. - М. : Парус, 2000. - 591 с.: рис. - Библиогр.: с.588-590. - ISBN 5-89410-019-4

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА624324

Творогова, Антонина Анатольевна.
Глазурь для мороженого [Текст] / А. А. Творогова, Ю. А. Оленев. - М. : ДеЛи принт, 2001. - 156 с.: рис. - Библиогр.: с. 153-154. - ISBN 5-94343-012-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА628809

Лисин, Петр Александрович.
Компьютерные технологии в оптимизации рецептуры и ассортимента мороженого [Текст] / П. А. Лисин [и др.] ; Омский гос. аграрный ун-т. - Омск : ОмГАУ, 2001. - 123 с.: рис. - Библиогр.: с. 118-121. - ISBN 5-89764-065-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ2756


Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Гудз [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 25 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 24-25

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ2761


Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Гудз [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 24 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ2882


Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Гудз [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 24 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23-24

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ3192


Морозиво вершкове та молочне. Метод визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 3728:2005, IDT; IDF 70:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ3303


Морозиво на молочній основі та суміші для морозива. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контольний метод) (ISO 7328:1999,IDT) [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА702891

Богданов, Игорь.
Лекарство от скуки, или История мороженого [Текст] / И. Богданов. - М. : Новое литературное обозрение, 2007. - 192с., [7 ]л. ил. - (Культура повседневности). - Библиогр.: с. 182-185. - ISBN 5-86793-536-1

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА722697

Чуйко, Андрій Миколайович.
Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження [Текст] : монографія / А. М. Чуйко [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 142 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-142. - ISBN 978-966-405-114-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського