Пошуковий запит: (<.>U=Л958.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС64770 Туринский В. М. Технология машинного доения и переработки овечьего молока [Текст] : Дис... канд. с.-х. наук: 06.02.04 / Туринский Василий Михайлович ; Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства. - Аскания-Нова, 1992. - 144 л.
|
2. | РА362252 Ножечкіна Г. М. Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.: 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 24 с.
|
3. | ВА599343 Туринський В. М. Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах [Текст] / В. М. Туринський [та ін]. - К. : БМТ, 2000. - 135 с.: іл.
|
4. | ІВ216227 Σολτς Β. Το δικό μου τυρι και γιαουρτι [Текст] : λενκά και κίτρινα, μαλακά και σκληρά τυριά, γιαούρτι και ξινόγαλο / Βόλφγκανγκ Σολτς. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΜΑ, 2012. - 190 σ. : φοτ. - (μικρά πρακτικά / ΤΟ ΒΗΜΑ)
|
5. | ДС138173 Ножечкіна Г. М. Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук. : 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Укр. акад. аграр. наук, Технол. ін-т молока та м'яса. - Київ, 2009. - 242 арк. : рис., табл.
|