Пошуковий запит: (<.>U=Л959.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА448618 Дацишин К. Є. Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дацишин Катерина Євгенівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.
|
2. | РА452600 Кочубей-Литвиненко О. В. Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 45 с. : рис., табл.
|
3. | РА445299 Романчук І. О. Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероблення молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Романчук Ірина Олегівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 44 с. : рис., табл.
|
4. | РА443809 Захаров В. В. Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Захаров Володимир Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.
|
5. | РА421662 Білик О. Я. Розробка технології альбумінового сиру "Урда" із молока різних видів тварин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Білик Оксана Ярославівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.
|
6. | РА421481 Українцева Ю. С. Розробка технології паст білкових для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Українцева Юлія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : табл., рис.
|
7. | СТ8341 Напої із сироватки. Загальні технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
8. | РА414544 Чернюшок О. А. Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Чернюшок Ольга Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 с. : рис.
|
9. | СТ7448 Сироватка молочна. Технічні умови [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
10. | РА414958 Кравець О. І. Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравець Олег Ігорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20, [1] с. : рис.
|
11. | РА401483 Красуля О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис.
|
12. | ДС142713 Красуля О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 242 арк. : рис., табл.
|
13. | РА382333 Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Федотова Нелля Анатоліївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 21 с. : рис., табл.
|
14. | РА380312 Рудавська М. В. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 20 с. : рис., табл.
|
15. | ДС127199 Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Федотова Нелля Анатоліївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 291 арк. : рис., табл.
|
16. | ДС128095 Рудавська М. В. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 233 арк. : рис., табл.
|
17. | ДС120568 Коваленко Н. О. Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 231 арк. : рис., табл.
|
18. | РА374200 Коваленко Н. О. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.
|
19. | ДС122689 Змієвський Ю. Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змієвський Юрій Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 201 арк. : рис., табл.
|
20. | РА374899 Змієвський Ю. Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змієвський Юрій Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с.
|
| |