Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (65)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА185371 Демидова И. Б. Свойства и сохраняемость сухой молочной сыворотки и эмульсионных продуктов на ее основе [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Демидова Ирина Борисовна ; Московский ин-т народного хозяйства им. Г.В.Плеханова. - М., 1982. - 26 с.
2.ДС44062 Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Полищук Галина Евгеньевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1994. - 196 л.
3.РА288683 Грек О. В. Розробка біотехнології утилізації молочної сироватки з одержанням етанолу і кормових домішків [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Олена Вікторівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 20 с.
4.ДС47444 Грек Е. В. Разработка биотехнологии утилизации молочной сыворотки с получением этанола и кормовых добавок [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Елена Викторовна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 126 л.
5.РА293352 Бондарчук Л. М. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.
6.РА293709 Найдьонова О. Г. Технологія напівфабрикатів на основі нежирної молочної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Найдьонова Олена Григорівна ; Українська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.
7.ДС52080 Найденова Е. Г. Технология полуфабрикатов на основе нежирного молочного сырья [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Найденова Елена Григорьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 382 л.
8.ДС51767 Бондарчук Л. М. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 177 л.
9.ІВ194819 Noeske B. Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Текст] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb.
10.ВА630375 Жидков В. Е. Научно-технические основы биотехнологии альтернативных вариантов напитков из молочной сыворотки [Текст] / В. Е. Жидков ; Южно-Российский гос. ун-т экономики и сервиса. - Ростов-на-Дону : Издательство СКНЦ ВШ, 2000. - 144 с.
11.РА316343 Вересоцький Ю. І. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.
12.ДС73286 Вересоцький Ю. І. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк.
13.ДС81997 Мазняк З. О. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 207 арк.: рис.
14.РА327864 Мазняк З. О. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
15.СТ2614 Сироватка молочна згущена. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)
16.СТ2635 Сироватка молочна суха. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 10 с. - (Національний стандарт України)
17.СТ2677 Сир альбумінний; Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 1854:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України)
18.ВС46283 Лактоза и ее производные [Текст] : [монография] / Б. М. Синельников [и др.] ; науч. ред. А. Г. Храмцов. - СПб. : Профессия, 2007. - 767 с.
19.РА353273 Дідух Г. В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.
20.ДС104209 Дідух Г. В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського