Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (65)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ІВ194819 Noeske B. Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Текст] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb.
2.РА443809 Захаров В. В. Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Захаров Володимир Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.
3.ДС81997 Мазняк З. О. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 207 арк.: рис.
4.РА327864 Мазняк З. О. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
5.ДС122689 Змієвський Ю. Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змієвський Юрій Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 201 арк. : рис., табл.
6.РА374899 Змієвський Ю. Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змієвський Юрій Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с.
7.ДС44062 Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Полищук Галина Евгеньевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1994. - 196 л.
8.ВС46283 Лактоза и ее производные [Текст] : [монография] / Б. М. Синельников [и др.] ; науч. ред. А. Г. Храмцов. - СПб. : Профессия, 2007. - 767 с.
9.ДС125893 Рыбина О. Б. Моделирование процессов комбинированной обработки молочной сыворотки электромагнитным полем [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Рыбина Ольга Борисовна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2009. - 231 л. : рис.
10.РА367291 Рибіна О. Б. Моделювання процесів комбінованої обробки молочої сироватки електромагнітним полем [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Рибіна Ольга Борисівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с.
11.СТ8341 Напої із сироватки. Загальні технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
12.РА452600 Кочубей-Литвиненко О. В. Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 45 с. : рис., табл.
13.РА445299 Романчук І. О. Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероблення молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Романчук Ірина Олегівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 44 с. : рис., табл.
14.ВА630375 Жидков В. Е. Научно-технические основы биотехнологии альтернативных вариантов напитков из молочной сыворотки [Текст] / В. Е. Жидков ; Южно-Российский гос. ун-т экономики и сервиса. - Ростов-на-Дону : Издательство СКНЦ ВШ, 2000. - 144 с.
15.РА414958 Кравець О. І. Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравець Олег Ігорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20, [1] с. : рис.
16.ДС47444 Грек Е. В. Разработка биотехнологии утилизации молочной сыворотки с получением этанола и кормовых добавок [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Елена Викторовна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 126 л.
17.РА288683 Грек О. В. Розробка біотехнології утилізації молочної сироватки з одержанням етанолу і кормових домішків [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Олена Вікторівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 20 с.
18.РА421662 Білик О. Я. Розробка технології альбумінового сиру "Урда" із молока різних видів тварин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Білик Оксана Ярославівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.
19.ДС120568 Коваленко Н. О. Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 231 арк. : рис., табл.
20.РА353371 Коваленко Н. О. Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського