Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (65)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА448618

Дацишин, Катерина Євгенівна.
Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дацишин Катерина Євгенівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА452600

Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна.
Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 45 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА445299

Романчук, Ірина Олегівна.
Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероблення молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Романчук Ірина Олегівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 44 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА443809

Захаров, Володимир Володимирович.
Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Захаров Володимир Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА421662

Білик, Оксана Ярославівна.
Розробка технології альбумінового сиру "Урда" із молока різних видів тварин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Білик Оксана Ярославівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА421481

Українцева, Юлія Сергіївна.
Розробка технології паст білкових для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Українцева Юлія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ8341


Напої із сироватки. Загальні технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА414544

Чернюшок, Ольга Анатоліївна.
Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Чернюшок Ольга Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ7448


Сироватка молочна. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА414958

Кравець, Олег Ігорович.
Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравець Олег Ігорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20, [1] с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА401483

Красуля, Олена Олександрівна.
Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС142713

Красуля, Олена Олександрівна.
Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-180.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА382333

Федотова, Нелля Анатоліївна.
Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Федотова Нелля Анатоліївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА380312

Рудавська, Марія Володимирівна.
Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС127199

Федотова, Нелля Анатоліївна.
Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Федотова Нелля Анатоліївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 291 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 179-203.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС128095

Рудавська, Марія Володимирівна.
Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 233 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 219-233.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС120568

Коваленко, Наталія Олександрівна.
Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 231 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 163-185.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА374200

Коваленко, Наталія Олександрівна.
Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС122689

Змієвський, Юрій Григорович.
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змієвський Юрій Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 201 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 152-201.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА374899

Змієвський, Юрій Григорович.
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змієвський Юрій Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського