Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (65)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІВ194819

Noeske, Brigitte.
Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Text] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb. - Бібліогр.: s. 139-157.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
РА421662

Білик, Оксана Ярославівна.
Розробка технології альбумінового сиру "Урда" із молока різних видів тварин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Білик Оксана Ярославівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС51767

Бондарчук, Лілія Михайлівна.
Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 177 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА293352

Бондарчук, Лілія Михайлівна.
Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА316343

Вересоцький, Юрій Іванович.
Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС73286

Вересоцький, Юрій Іванович.
Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк. - арк. 165-185

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС47444

Грек, Елена Викторовна.
Разработка биотехнологии утилизации молочной сыворотки с получением этанола и кормовых добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Елена Викторовна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 126 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА288683

Грек, Олена Вікторівна.
Розробка біотехнології утилізації молочної сироватки з одержанням етанолу і кормових домішків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Олена Вікторівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА353273

Дідух, Геннадій Васильович.
Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС104209

Дідух, Геннадій Васильович.
Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк. - арк. 142-158

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА448618

Дацишин, Катерина Євгенівна.
Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дацишин Катерина Євгенівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА185371

Демидова, Ирина Борисовна.
Свойства и сохраняемость сухой молочной сыворотки и эмульсионных продуктов на ее основе [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Демидова Ирина Борисовна ; Московский ин-т народного хозяйства им. Г.В.Плеханова. - М., 1982. - 26 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА630375

Жидков, Владимир Евдoкимович.
Научно-технические основы биотехнологии альтернативных вариантов напитков из молочной сыворотки [Текст] / В. Е. Жидков ; Южно-Российский гос. ун-т экономики и сервиса. - Ростов-на-Дону : Издательство СКНЦ ВШ, 2000. - 144 с. - Библиогр.: с. 137-141. - ISBN 5-87872-047-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА443809

Захаров, Володимир Володимирович.
Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Захаров Володимир Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС122689

Змієвський, Юрій Григорович.
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змієвський Юрій Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 201 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 152-201.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА374899

Змієвський, Юрій Григорович.
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змієвський Юрій Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА353371

Коваленко, Наталія Олександрівна.
Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС120568

Коваленко, Наталія Олександрівна.
Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 231 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 163-185.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА374200

Коваленко, Наталія Олександрівна.
Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА452600

Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна.
Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 45 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського