Пошуковий запит: (<.>U=Л959.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА185371
Демидова, Ирина Борисовна. Свойства и сохраняемость сухой молочной сыворотки и эмульсионных продуктов на ее основе [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Демидова Ирина Борисовна ; Московский ин-т народного хозяйства им. Г.В.Плеханова. - М., 1982. - 26 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС44062
Полищук, Галина Евгеньевна. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Полищук Галина Евгеньевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1994. - 196 л. - л.:159-171
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА288683
Грек, Олена Вікторівна. Розробка біотехнології утилізації молочної сироватки з одержанням етанолу і кормових домішків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Олена Вікторівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС47444
Грек, Елена Викторовна. Разработка биотехнологии утилизации молочной сыворотки с получением этанола и кормовых добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Елена Викторовна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 126 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА293352
Бондарчук, Лілія Михайлівна. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА293709
Найдьонова, Олена Григорівна. Технологія напівфабрикатів на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Найдьонова Олена Григорівна ; Українська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС52080
Найденова, Елена Григорьевна. Технология полуфабрикатов на основе нежирного молочного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Найденова Елена Григорьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 382 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС51767
Бондарчук, Лілія Михайлівна. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 177 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ІВ194819
Noeske, Brigitte. Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Text] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb. - Бібліогр.: s. 139-157.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
10. | ВА630375
Жидков, Владимир Евдoкимович. Научно-технические основы биотехнологии альтернативных вариантов напитков из молочной сыворотки [Текст] / В. Е. Жидков ; Южно-Российский гос. ун-т экономики и сервиса. - Ростов-на-Дону : Издательство СКНЦ ВШ, 2000. - 144 с. - Библиогр.: с. 137-141. - ISBN 5-87872-047-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА316343
Вересоцький, Юрій Іванович. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС73286
Вересоцький, Юрій Іванович. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк. - арк. 165-185
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС81997
Мазняк, Захар Олександрович. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 207 арк.: рис. - арк. 162-177
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА327864
Мазняк, Захар Олександрович. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ2614
Сироватка молочна згущена. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ2635
Сироватка молочна суха. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 10 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ2677
Сир альбумінний; Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 1854:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВС46283
Лактоза и ее производные [Текст] : [монография] / Б. М. Синельников [и др.] ; науч. ред. А. Г. Храмцов. - СПб. : Профессия, 2007. - 767 с. - Библиогр.: в конце разд. - ISBN 978-5-93913-137-7
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА353273
Дідух, Геннадій Васильович. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС104209
Дідух, Геннадій Васильович. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк. - арк. 142-158
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |