Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.27$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.ДС51767 Бондарчук Л. М. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 177 л.
2.ДС104209 Дідух Г. В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк.
3.РА293352 Бондарчук Л. М. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.
4.РА353273 Дідух Г. В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.
5.ВА630375 Жидков В. Е. Научно-технические основы биотехнологии альтернативных вариантов напитков из молочной сыворотки [Текст] / В. Е. Жидков ; Южно-Российский гос. ун-т экономики и сервиса. - Ростов-на-Дону : Издательство СКНЦ ВШ, 2000. - 144 с.
6.РА380312 Рудавська М. В. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 20 с. : рис., табл.
7.ДС128095 Рудавська М. В. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 233 арк. : рис., табл.
8.РА401483 Красуля О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис.
9.СТ8341 Напої із сироватки. Загальні технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
10.ДС142713 Красуля О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 242 арк. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського