Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (37)Реферативна база даних (223)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 319
Представлено документи з 1 до 20
...
1.MFI1991/1-2 Margadant P. Untersuchungen über die Oxidationsstabilität und über die Vakuumverpackung von Sterilkonserven [Текст] : Abh. / P. Margadant ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1992. - 124 S.: Ill. - (Diss ETH ; 9385)
2.РА282167 Снежкин Ю. Ф. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : Автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.
3.РА281498 Калмикова І. С. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.
4.ДС40866 Ибрамджи Ж. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.
5.ДС40832 Рубинов С. Р. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 106 с.
6.ДС45636 Снежкин Ю. Ф. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : Дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил.
7.РА281319 Рубинов С. Р. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 25 с.
8.РА284792 Палвашова Г. І. Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.
9.РА284716 Біленька І. Р. Розробка технології консервованих харчових продуктів із сої [Текст] : Автореф.дис... канд.технн.наук:05.18.13 / Біленька Ірина Ремівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.
10.ДС44145 Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ирха Лидия Александровна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 286 л.
11.ДС44159 Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Федоренченко Лидия Алексеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 198 л.
12.ДС48014с прил Пилипенко Л. Н. Научные основы технологии консервированных пищевых продуктов из листовых овощей [Текст] : Дис...д-ра техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Людмила Николаевна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 522 л. + 316 л. прил
13.ДС49356 Маноли Т. А. Разработка безотходной технологии консервированных продуктов из белокочанной капусты [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Маноли Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 190 л.
14.ДС49357 Столярова Т. В. Разработка технологии консервированных пищевых продуктов с использованием природных подсластителей [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Столярова Татьяна Васильевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 173 л.
15.РА291629 Білоконь Т. І. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : Автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
16.РА290281 Вікуль С. І. Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
17.РА290626 Столярова Т. В. Розробка технології консервованих харчових продуктів з використанням природних підсолоджувачів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Столярова Тетяна Василівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
18.РА289968 Шамян С. М. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
19.РА290627 Манолі Т. А. Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капусти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Манолі Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
20.ДС48682 Шамян С. М. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського