Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (37)Реферативна база даних (223)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 319
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ІВ207567 Kowalczyk R. Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Текст] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego)
2.MFI1991/1-2 Margadant P. Untersuchungen über die Oxidationsstabilität und über die Vakuumverpackung von Sterilkonserven [Текст] : Abh. / P. Margadant ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1992. - 124 S.: Ill. - (Diss ETH ; 9385)
3.РА295521 Ільєва О. С. Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.
4.ВА783628 Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл.
5.Р133702 Вітамінні заготовки [Текст] / [уклад. І. М. Тумко]. - Харків : Віват, 2017. - 47 с. : кольор. іл. - (Готуємо смачно)
6.РА452467 Польовик В. В. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Польовик Володимир Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 20 с. : рис., табл.
7.РА367476 Ольховська В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.
8.ДС112001 Ольховська В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 314 арк. : рис., табл.
9.ВА719836 Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Т. Ю. Суткович [та ін.] ; ред. В. Я. Плахотін ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 149 с.: рис., табл.
10.РА419056 Дегтярьова К. О. Використання продуктів комплексної переробки відходів виробництва соку гарбуза для створення нових лікарських засобів [Текст] : автореф. дис. ... канд. фармацевт. наук : 15.00.03 / Дегтярьова Катерина Олександрівна ; Нац. фармацевт. ун-т. - Харків, 2015. - 22 с. : рис., табл.
11.ВА725809 Дубова Г. Є. Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] : монографія / Г. Є. Дубова, А. Т. Безусов ; Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. кооперації України, Каф. загальноінж. дисциплін. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. - 85 с. : рис., табл.
12.Р133703 Витаминные заготовки [Текст] / [сост. И. Н. Тумко]. - Харьков : Виват, 2017. - 47 с. : цв.ил. - (Готовим вкусно)
13.ДС81641 Одарченко А. Н. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил.
14.РА327881 Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
15.СТ5760 Горошок зелений консервований. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III. 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
16.РА298508 Сидорченко О. І. Дослідження перетворень біокомпонентів топінамбура і розробка на його основі технології розчинного порошку [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 24 с.
17.СТ8964 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)
18.ДС132322 Побережець І. І. Електроакустичний вимірювальний комплекс експрес-контролю якості рослинних соків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.09.03 / Побережець Іван Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 142 арк.
19.РА384048 Побережець І. І. Електроакустичний вимірювальний комплекс експрес-контролю якості рослинних соків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.09.03 / Побережець Іван Іванович ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2011. - 18 с. : рис.
20.ДС58776 Адоньєв Є. О. Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 175 л.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського