Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.ВА783628 Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл.
2.РА367476 Ольховська В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.
3.ДС112001 Ольховська В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 314 арк. : рис., табл.
4.СТ4388 Консерви [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
5.СТ10873 Консерви. Заправки томатні. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
6.СТ8740 Консерви. Приправи і соуси овочеві та овочефруктові. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України)
7.СТ9381 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
8.СТ4422 Продукти томатні концентровані. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 c. - (Національний стандарт України)
9.ДС85086 Гончаренко Г. Н. Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис.
10.РА334101 Гончаренко Г. М. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.
11.РА339357 Федосова К. С. Розробка технології консервування водяного горіха [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис.
12.ДС139713 Жукевич О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 252 арк. : рис., табл.
13.РА406254 Жукевич О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.
14.ІВ231389 Технології харчування. Концентровані томатні продукти [Текст] : монографія / І. Мазуренко [та ін.] ; Хунан. ун-т гуманіт. наук і технологій, Хенан. ін-т науки і технологій, Сум. нац. аграр. ун-т. - Одеса : Astroprint, 2023. - 250 с. : рис., табл.
15.ВА811775 Нагорний О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : монографія / О. Ю. Нагорний, О. П. Неклеса, Є. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Іванченко І. С. [вид.], 2015. - 165 с. : рис., табл.
16.РА407616 Нагорний О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Нагорний Олександр Юрійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 19 с. : рис., табл.
17.РА341578 Мазуренко І. К. Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Ігор Костянтинович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.
18.РА441460 Бендерська О. В. Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бендерська Ольга Вячеславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.
19.ДС95871 Мазуренко И. К. Усовершенствование технологии производства концентрированных томатопродуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Игорь Константинович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 253 л.: табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського