Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (56)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА282167 Снежкин Ю. Ф. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : Автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.
2.РА281498 Калмикова І. С. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.
3.ДС44145 Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ирха Лидия Александровна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 286 л.
4.РА284792 Палвашова Г. І. Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.
5.ДС52356 Милорава О. В. Разработка электрофизических методов извлечения сока из стеблей сахарного сорго в качестве компонента консервированных пищевых продуктов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Милорава Ольга Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 178 л.
6.РА293982 Форсюк А. В. Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.
7.РА295023 Мілорава О. В. Розробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мілорава Ольга Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 22 с.
8.ДС52936 Форсюк А. В. Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 175 л.
9.РА333755 Ткач Н. І. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ткач Надія Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.
10.РА328951 Петрова Ю. М. Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високого тиску [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Петрова Юлія Миколаївна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2004. - 18 с.: рис., табл.
11.СТ1393 Соки фруктові та овочеві [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України)
12.ДС86951 Ткач Н. І. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ткач Надія Іванівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2004. - 267 арк.
13.ДС83112 Петрова Ю. Н. Совершенствование процесса и оборудования для стабилизации качества вишневого сока с использованием высокого давления [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Петрова Юлия Николаевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2004. - 206 л.: рис.
14.СТ2471 Соки фруктові та овочеві. Визначення pH (EN 1132:1994, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 5 с. - (Національний стандарт України)
15.СТ2472 Соки фруктові та овочеві. Визначення вмісту фосфору спектрометричним методом (EN 1136:1994, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV,5 с. - (Національний стандарт України)
16.СТ2470 Соки фруктові та овочеві. Визначення вмісту натрію, калію, кальцію та магнію спектрометричним методом атомної абсорбції (EN 1134:1994, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 7 с. - (Національний стандарт України)
17.ІВ207567 Kowalczyk R. Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Текст] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego)
18.СТ2474 Соки фруктові та овочеві. Визначення формольного числа (EN 1133:1994, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 5 с. - (Національний стандарт України)
19.РА353491 Козонова Ю. О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.
20.ДС104814 Козонова Ю. О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 251 арк.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського