Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (56)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ІВ207567 Kowalczyk R. Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Текст] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego)
2.РА452467 Польовик В. В. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Польовик Володимир Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 20 с. : рис., табл.
3.РА281498 Калмикова І. С. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.
4.СТ8860 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)
5.СТ8843 Консерви. Соки з м'якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
6.СТ10456 Консерви. Соки томатні. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
7.СТ8100 Настанови щодо унеможливлення забруднення патуліном у яблочному соку, компонентах яблучного соку та інших напоях (CAC/RCP 50-2003, IDT) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)
8.РА282167 Снежкин Ю. Ф. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : Автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.
9.РА411162 Змєєва І. М. Обґрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змєєва Інна Миколаївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20, [1] с. : рис.
10.РА412787 Змєєва І. М. Обґрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змєєва Інна Миколаївна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20, [1] с. : рис.
11.ВА798606 Біленька І. Р. Оздоровчі продукти на основі топінамбура [Текст] : монографія / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Букаєв Вадим Вікторович [вид.], 2015. - 126 с. : рис., табл.
12.ДС111853 Саркисян А. О. Разработка технологии виноградного сока с высоким содержанием фенольных соединений [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Саркисян Анна Овсеповна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2009. - 168 л. : рис., табл.
13.ДС44145 Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ирха Лидия Александровна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 286 л.
14.ДС52356 Милорава О. В. Разработка электрофизических методов извлечения сока из стеблей сахарного сорго в качестве компонента консервированных пищевых продуктов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Милорава Ольга Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 178 л.
15.РА295023 Мілорава О. В. Розробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мілорава Ольга Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 22 с.
16.РА368649 Саркісян Г. О. Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Саркісян Ганна Овсепівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с.
17.РА353491 Козонова Ю. О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.
18.ДС104814 Козонова Ю. О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 251 арк.
19.РА284792 Палвашова Г. І. Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.
20.РА403068 Кирильченко М. В. Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини та порічок червоних [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кирильченко Марина Володимирівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 19 с. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського