Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА296761 Бондаренко В. Ф. Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.
2.ДС54168 Бондаренко В. Ф. Технология полуфабрикатов из субпродуктов цыплят для их использования в общественном питании [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 324 л.
3.РА307651 Казаченко С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 20 с.
4.ДС64205 Казаченко С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 229 л.
5.РА324853 Федишин Т. Я. Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів [Текст] : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Федишин Тарас Ярославович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 19 с.: рис.
6.ДС94196 Федишин Т. Я. Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів [Текст] : Дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Федишин Тарас Ярославович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 139 арк.: рис., табл.
7.Р104046 Технологія галузі [Текст] : Метод. вказівки до виконання технологічних розрахунків консервних цехів у курсовому і дипломному проектуванні для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'ясв" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Ю. П. Венглюк [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 44 с.
8.СТ2286 Паштети м'ясні [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України)
9.СТ2375 Консерви мясні. Мясо тушковане; Технічні умови [Текст] / розроб. Л. Войцехівська [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)
10.СТ2359 Консерви із мяса птиці та субпродуктів. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 15 с. - (Національний стандарт України)
11.СТ2374 Консерви мясні шинкові. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Костюк [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)
12.СТ2303 Консерви м'ясні. Сніданки м'ясні. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)
13.СТ2758 Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)
14.СТ2876 Консерви м'ясорослинні [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
15.СТ4252 Продукти перероблення фруктів та овочів, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Методи визначення вмісту жиру [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)
16.СТ4434 Фрукти, овочі та продукти переробляння, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Метод визначання pH [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с.: табл. - (Національний стандарт України)
17.СТ4251 Продукти перероблення фруктів та овочів, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Методи визначення вмісту хлоридів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
18.ДС116938 Бочковский А. П. Разработка технологий мясорастительных консервированных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бочковский Андрей Петрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 208 л. : рис., табл.
19.СТ4846 Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт)
20.СТ4833 Консерви м'ясо-рослинні та кров'яні. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського