Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС54168 Бондаренко В. Ф. Технология полуфабрикатов из субпродуктов цыплят для их использования в общественном питании [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 324 л.
|
2. | ДС94196 Федишин Т. Я. Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів [Текст] : Дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Федишин Тарас Ярославович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 139 арк.: рис., табл.
|
3. | ДС64205 Казаченко С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 229 л.
|
4. | РА296761 Бондаренко В. Ф. Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.
|
5. | РА307651 Казаченко С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 20 с.
|
6. | РА324853 Федишин Т. Я. Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів [Текст] : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Федишин Тарас Ярославович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 19 с.: рис.
|
7. | РА370290 Бочковський А. П. Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бочковський Андрій Петрович ; Одес. нац. акад. харчових технологій. - О., 2010. - 20 с. : рис., табл.
|
8. | СТ2758 Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)
|
9. | СТ2876 Консерви м'ясорослинні [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
|
10. | Р104046 Технологія галузі [Текст] : Метод. вказівки до виконання технологічних розрахунків консервних цехів у курсовому і дипломному проектуванні для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'ясв" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Ю. П. Венглюк [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 44 с.
|
11. | СТ2303 Консерви м'ясні. Сніданки м'ясні. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)
|
12. | СТ2286 Паштети м'ясні [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України)
|
13. | СТ2375 Консерви мясні. Мясо тушковане; Технічні умови [Текст] / розроб. Л. Войцехівська [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)
|
14. | СТ2374 Консерви мясні шинкові. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Костюк [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)
|
15. | СТ2359 Консерви із мяса птиці та субпродуктів. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 15 с. - (Національний стандарт України)
|
16. | СТ4251 Продукти перероблення фруктів та овочів, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Методи визначення вмісту хлоридів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
|
17. | СТ4252 Продукти перероблення фруктів та овочів, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Методи визначення вмісту жиру [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)
|
18. | СТ4434 Фрукти, овочі та продукти переробляння, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Метод визначання pH [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с.: табл. - (Національний стандарт України)
|
19. | РА372757 Головко Т. М. Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 19 с. : рис., табл.
|
20. | РА373386 Севаторов М. М. Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Севаторов Микола Миколайович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис., табл.
|
| |