Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА447223
Бондар, Світлана Віталіївна. Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Бондар Світлана Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА448678
Хомутенко, Вікторія Ігорівна. Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Хомутенко Вікторія Ігорівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА852302
Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА840035
Крижова, Юлія Петрівна. М'ясні консерви у профілактиці накопичення радіонуклідів [Текст] : монографія / Ю. П. Крижова, В. Н. Корзун ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Компринт, 2020. - 143 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-139. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-951-2 З дарчим написом від авт.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА811821
Константинов, Максим Алексеевич. Лучшие рецепты консервированных салатов и закусок [Текст] / Максим Константинов. - Харьков : Виват, 2017. - 220, [1] с. - (Полезная книга). - 4700 прим. - ISBN 978-617-690-855-5. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия) На обкл. авт. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ8787
Консерви м'ясні. Язики. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА805011
Крижова, Юлія Петрівна. Технологія м'ясних консервів [Текст] : навч. посіб. / Крижова Ю. П., Баль-Прилипко Л. В. - Київ : Компринт, 2016. - 554 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 552-554. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-216-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА426876
Котляр, Євгеній Олександрович. Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Котляр Євгеній Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ7627
Продукти м'ясні та вироби м'ясомісткі. Номенклатура та вимоги до назв [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ7626
Консерви м'ясні. М'ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ7625
Консерви м'ясні. Гуляші. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ6917
Консерви м'ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ6918
Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА389235
Османова, Юлія Вікторівна. Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Османова Юлія Вікторівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС134646
Османова, Юлія Вікторівна. Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Османова Юлія Вікторівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2012. - 396 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 177-201.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
16. | СТ4846
Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ4833
Консерви м'ясо-рослинні та кров'яні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ4892
Консерви м'ясні субпродуктові. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1416-86 (у частині субпродуктових консервів) ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС116938
Бочковский, Андрей Петрович. Разработка технологий мясорастительных консервированных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бочковский Андрей Петрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 208 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 121-141.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС124040
Головко, Тетяна Миколаївна. Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 261 арк. - Бібліогр.: арк. 237-261.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |