Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА447223

Бондар, Світлана Віталіївна.
Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Бондар Світлана Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА448678

Хомутенко, Вікторія Ігорівна.
Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Хомутенко Вікторія Ігорівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА852302


Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА840035

Крижова, Юлія Петрівна.
М'ясні консерви у профілактиці накопичення радіонуклідів [Текст] : монографія / Ю. П. Крижова, В. Н. Корзун ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Компринт, 2020. - 143 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-139. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-951-2
З дарчим написом від авт.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА811821

Константинов, Максим Алексеевич.
Лучшие рецепты консервированных салатов и закусок [Текст] / Максим Константинов. - Харьков : Виват, 2017. - 220, [1] с. - (Полезная книга). - 4700 прим. - ISBN 978-617-690-855-5. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия)
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ8787


Консерви м'ясні. Язики. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА805011

Крижова, Юлія Петрівна.
Технологія м'ясних консервів [Текст] : навч. посіб. / Крижова Ю. П., Баль-Прилипко Л. В. - Київ : Компринт, 2016. - 554 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 552-554. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-216-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА426876

Котляр, Євгеній Олександрович.
Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Котляр Євгеній Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ7627


Продукти м'ясні та вироби м'ясомісткі. Номенклатура та вимоги до назв [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ7626


Консерви м'ясні. М'ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ7625


Консерви м'ясні. Гуляші. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ6917


Консерви м'ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ6918


Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА389235

Османова, Юлія Вікторівна.
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Османова Юлія Вікторівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС134646

Османова, Юлія Вікторівна.
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Османова Юлія Вікторівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2012. - 396 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 177-201.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
16.
СТ4846


Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ4833


Консерви м'ясо-рослинні та кров'яні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ4892


Консерви м'ясні субпродуктові. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1416-86 (у частині субпродуктових консервів) ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС116938

Бочковский, Андрей Петрович.
Разработка технологий мясорастительных консервированных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бочковский Андрей Петрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 208 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 121-141.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС124040

Головко, Тетяна Миколаївна.
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 261 арк. - Бібліогр.: арк. 237-261.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського