Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА447223

Бондар, Світлана Віталіївна.
Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Бондар Світлана Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА296761

Бондаренко, Валентина Федосіївна.
Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС54168

Бондаренко, Валентина Федосеевна.
Технология полуфабрикатов из субпродуктов цыплят для их использования в общественном питании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 324 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС116938

Бочковский, Андрей Петрович.
Разработка технологий мясорастительных консервированных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бочковский Андрей Петрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 208 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 121-141.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА370290

Бочковський, Андрій Петрович.
Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бочковський Андрій Петрович ; Одес. нац. акад. харчових технологій. - О., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА372757

Головко, Тетяна Миколаївна.
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС124040

Головко, Тетяна Миколаївна.
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 261 арк. - Бібліогр.: арк. 237-261.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА852302


Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА307651

Казаченко, Світлана Володимирівна.
Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС64205

Казаченко, Світлана Володимирівна.
Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Казаченко Світлана Володимирівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 229 л. - л.141-157

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ2359


Консерви із мяса птиці та субпродуктів. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 15 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ4772


Консерви іх м'яса птиці фаршеві. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ4892


Консерви м'ясні субпродуктові. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1416-86 (у частині субпродуктових консервів) ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ2758


Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12186-77, ГОСТ 12187-66, ГОСТ 12296-66, ГОСТ 12297-66; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ7625


Консерви м'ясні. Гуляші. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ7626


Консерви м'ясні. М'ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ4878


Консерви м'ясні. Паштети печінкові. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ6918


Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ6917


Консерви м'ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ2303


Консерви м'ясні. Сніданки м'ясні. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського