Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА852302


Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
СТ2359


Консерви із мяса птиці та субпродуктів. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 15 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ4772


Консерви іх м'яса птиці фаршеві. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ4892


Консерви м'ясні субпродуктові. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1416-86 (у частині субпродуктових консервів) ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ2758


Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12186-77, ГОСТ 12187-66, ГОСТ 12296-66, ГОСТ 12297-66; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ7625


Консерви м'ясні. Гуляші. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ7626


Консерви м'ясні. М'ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ4878


Консерви м'ясні. Паштети печінкові. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ6918


Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ6917


Консерви м'ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ2303


Консерви м'ясні. Сніданки м'ясні. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ8787


Консерви м'ясні. Язики. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ4833


Консерви м'ясо-рослинні та кров'яні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ4846


Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ2876


Консерви м'ясорослинні [Текст] ; Каші з м'ясом. Загальні технічні умови / розроб. О. Костюк [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 8286-90; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ2374


Консерви мясні шинкові. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Костюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ2375


Консерви мясні. Мясо тушковане; Технічні умови [Текст] / розроб. Л. Войцехівська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА811821

Константинов, Максим Алексеевич.
Лучшие рецепты консервированных салатов и закусок [Текст] / Максим Константинов. - Харьков : Виват, 2017. - 220, [1] с. - (Полезная книга). - 4700 прим. - ISBN 978-617-690-855-5. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия)
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА840035

Крижова, Юлія Петрівна.
М'ясні консерви у профілактиці накопичення радіонуклідів [Текст] : монографія / Ю. П. Крижова, В. Н. Корзун ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Компринт, 2020. - 143 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-139. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-951-2
З дарчим написом від авт.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА324853

Федишин, Тарас Ярославович.
Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Федишин Тарас Ярославович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 19 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського