Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.ДС54168 Бондаренко В. Ф. Технология полуфабрикатов из субпродуктов цыплят для их использования в общественном питании [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 324 л.
2.РА296761 Бондаренко В. Ф. Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.
3.РА373386 Севаторов М. М. Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Севаторов Микола Миколайович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис., табл.
4.СТ4892 Консерви м'ясні субпродуктові. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
5.ДС122292 Севаторов Н. Н. Процесс производства печёночных паштетов с использованием высокого давления [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Севаторов Николай Николаевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 179 л. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського