Пошуковий запит: (<.>U=Л962.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС54168 Бондаренко В. Ф. Технология полуфабрикатов из субпродуктов цыплят для их использования в общественном питании [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 324 л.
|
2. | РА296761 Бондаренко В. Ф. Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.
|
3. | РА373386 Севаторов М. М. Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Севаторов Микола Миколайович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис., табл.
|
4. | СТ4892 Консерви м'ясні субпродуктові. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
|
5. | ДС122292 Севаторов Н. Н. Процесс производства печёночных паштетов с использованием высокого давления [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Севаторов Николай Николаевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 179 л. : рис., табл.
|