Пошуковий запит: (<.>U=Л962.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
|
| | |
|
1. | СТ4892
Консерви м'ясні субпродуктові. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1416-86 (у частині субпродуктових консервів) ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА373386
Севаторов, Микола Миколайович. Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Севаторов Микола Миколайович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС122292
Севаторов, Николай Николаевич. Процесс производства печёночных паштетов с использованием высокого давления [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Севаторов Николай Николаевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 179 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-148.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА296761
Бондаренко, Валентина Федосіївна. Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС54168
Бондаренко, Валентина Федосеевна. Технология полуфабрикатов из субпродуктов цыплят для их использования в общественном питании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бондаренко Валентина Федосеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 324 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |