Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС91983 Новикова Т. Н. Разработка технологии консервов из пиленгаса [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Новикова Татьяна Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 215 л.
2.ДС102338 Кушниренко Н. М. Усовершенствование технологии рыбных консервов в томатном соусе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кушниренко Надежда Михайловна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 237 л.: рис., табл.
3.ДС104225 Горшунов М. С. Разработка технологии производства пресервов и рыбных консервов с использованием лактоферментированного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергеевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 206 л.
4.ДС100841 Романенко О. В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 204 арк.
5.РА313107 Сахневич В. С. Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сахневич Валерій Степанович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 18 с.
6.РА349722 Романенко О. В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.
7.РА350669 Кушніренко Н. М. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кушніренко Надія Михайлівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.: рис.
8.РА345367 Новікова Т. М. Розробка технології консервів з піленгаса [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Новікова Тетяна Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.
9.РА368735 Сидоренко О. В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 37 с.
10.РА353298 Горшунов М. С. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.
11.РА358008 Добробабіна Л. Б. Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Добробабіна Любов Борисівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 36 с.
12.ДС109368 з дод Добробабина Л. Б. Научные основы комплекса технологий пищевых продуктов из гидробионтов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Добробабина Любовь Борисовна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2008. - 362 л. : рис., табл.
13.СТ1842/Ч. 1 Консерви рибні. Технічні умови. Ч. 1:ГОСТ 280-85; ГОСТ 6065-97; ГОСТ 7144-77; ГОСТ 7452-97; ГОСТ 7454-90; ГОСТ 7455-78; ГОСТ 7457-91 [Текст] / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 80 с.
14.В340990/Кн. 12, ч. 1 Плодоовочеве консервне виробництво. Кн. 12, ч. 1 [Текст]. - [Б. м.] : [б.в.], 1996. - 488 с.
15.ВА622673 Строкова Л. В. Пищевое использование дальневосточных ластоногих [Текст] / Л. В. Строкова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 99 с.: табл.
16.СО25308 Пресерви рибні. Технічні умови [Текст] : Зб. стандартів: ГОСТ 3945-78, ГОСТ 7453-86, ГОСТ 9862-90, ГОСТ 10979-85, ГОСТ 19588-74, ГОСТ 20056-97, ГОСТ 20546-85 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - Л. : ЗАТ "Науково-інформаційний центр "Леонорм", 2002. - 78 с. - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти)
17.СО25036 "Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", Международная конференция(3; ).Материалы III Международной конференции "Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", 3-8 сентября 2001 г. [Текст] / ред. кол. М. П. Андреев [и др.] ; Государственный комитет Российской Федерации по рыболовству, Федеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО). - Калининград : [б.и.], 2001. - 160 с.
18.СТ3542 Консерви з риби та інштх водних живих ресурсів. Метод візуального контролювання та виявлення недопустиміх дефектів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)
19.СТ3597 Консерви і пресерви з м'яса двостулкових молюсків. Метод визначаення мінеральних домішок (піску та вапняних включень - "перлів") [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
20.ВС41940 Голубев В. Н. Справочник технолога по обработке рыбы и морепродуктов [Текст] / В. Н. Голубев, О. И. Кутина. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 401 с.: рис.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського