Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | FAO/45(2)/Vol. 9A
Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916. Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
2. | ВА796661
Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-733-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА402555
Богомолова, Валерія Вікторівна. Удосконалення технології рибних консервів з застосуванням гідроколоїдів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Богомолова Валерія Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 18 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС138109
Богомолова, Валерия Викторовна. Усовершенствование технологии рыбных консервов с применением гидроколлоидов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Богомолова Валерия Викторовна ; Нац. ун-т биоресурсов и природопользования Украины. - Одесса, 2013. - 276 л. : рис., табл. - Текст рос., укр. - Бібліогр.: арк. 144-168.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА820972
Голембовська, Н. В. Теоретичні та практичні основи комплексної переробки прісноводних видів риб внутрішніх водоймів України [Текст] : монографія / Н. В. Голембовська, Н. М. Слободянюк, О. М. Очколяс ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2017. - 199 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-966-929-618-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА423381
Голембовська, Наталія Володимирівна. Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Голембовська Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВС41940
Голубев, Владимир Николаевич. Справочник технолога по обработке рыбы и морепродуктов [Текст] / В. Н. Голубев, О. И. Кутина. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 401 с.: рис. - Библиогр.: с. 395-396. - ISBN 5-901065-43-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА353298
Горшунов, Максим Сергійович. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС104225
Горшунов, Максим Сергеевич. Разработка технологии производства пресервов и рыбных консервов с использованием лактоферментированного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергеевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 206 л. - Библиогр.: л. 126-140
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА852302
Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА358008
Добробабіна, Любов Борисівна. Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Добробабіна Любов Борисівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 36 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС109368 з дод
Добробабина, Любовь Борисовна. Научные основы комплекса технологий пищевых продуктов из гидробионтов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Добробабина Любовь Борисовна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2008. - 362 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 320-362 Приложение: Научные основы комплекса технологий пищевых продуктов из гидробионтов. - О., 2008. - 230 л. : табл., рис. Шифр ДС109368 дод
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ3597
Консерви і пресерви з м'яса двостулкових молюсків. Метод визначаення мінеральних домішок (піску та вапняних включень - "перлів") [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ4140
Консерви із сардин атлантичних і тихоокеанських в олії. Технічні умови (ГОСТ 10119-2007, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, III, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ4149
Консерви з бланшованої, підсушеної чи підв'яленої риби в олії. Технічні умови (ГОСТ 7454-2007, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, II, 9 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ3542
Консерви з риби та інштх водних живих ресурсів. Метод візуального контролювання та виявлення недопустиміх дефектів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ8098
Консерви рибні. Метод визначання відстою в олії [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ8927
Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ1842/Ч. 1
Консерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів. - Л. : Леонорм, 2002 . - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти). Ч. 1 : ГОСТ 280-85; ГОСТ 6065-97; ГОСТ 7144-77; ГОСТ 7452-97; ГОСТ 7454-90; ГОСТ 7455-78; ГОСТ 7457-91 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - [S. l.] : [б.в.], 2002. - 80 с. - ISBN 966-7426-75-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ9012
Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |