Пошуковий запит: (<.>U=Л964.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | ДС104225 Горшунов М. С. Разработка технологии производства пресервов и рыбных консервов с использованием лактоферментированного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергеевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 206 л.
|
2. | ДС100841 Романенко О. В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 204 арк.
|
3. | РА349722 Романенко О. В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.
|
4. | РА368735 Сидоренко О. В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 37 с.
|
5. | РА353298 Горшунов М. С. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.
|
6. | ДС116998 з дод. Сидоренко О. В. Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2009. - 327 арк. : рис., табл.
|