Пошуковий запит: (<.>U=Л971$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
|
| | |
|
1. | СТ2368
Бульйони харчові. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 22 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС66582
Заремба, Павел Александрович. Совершенствование комплекса оборудования для получения бульона в условиях мясоперерабатывающих предприятий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павел Александрович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 251 л. - л. 192-204
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА311830
Заремба, Павло Олександрович. Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павло Олександрович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА422067
Пічкур, Віталій Яковлевич. Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Пічкур Віталій Яковлевич ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА436668
Пушка, Ольга Сергіївна. Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Пушка Ольга Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА350670
Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС101693
Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 373 арк. - арк. 174-193
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА731262
Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці [Текст] : монографія / Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-133. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-158-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |