Пошуковий запит: (<.>U=Л981$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 65
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА306239 Ільдірова С. К. Розробка технології виробництва майонезів із використанням амаранту багряного [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Ільдірова Світлана Климентівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 20 с.
|
2. | РА430695 Анан'єва В. В. Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Анан'єва Валерія Вікторівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2017. - 21 с. : рис., табл.
|
3. | РА409827 Арутюнян Т. В. Технологія маргарину та майонезу з використанням пророщених злаків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Арутюнян Тетяна Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2014. - 21 с. : рис.
|
4. | ВА814867 Бичков Я. М. Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : монографія / Я. М. Бичков ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України, Каф. технол. обладнання харч. вир-в і торгівлі. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. - 89, [1] с. : рис., табл.
|
5. | ДС89602 Бичков Я. М. Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бичков Ярослав Михайлович ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Донецьк, 2005. - 189 арк.
|
6. | РА336279 Бичков Я. М. Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бичков Ярослав Михайлович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2005. - 19 с.
|
7. | СТ5299/2 Ваніль [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames]. Ч. 2:ДСТУ ISO 5565-2:2007. Методи випробування (ISO 5565-2:1999, IDT) [Текст]. - К., 2010. - IV, 8 с.
|
8. | СТ2228 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Марченко, М. Барська. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)
|
9. | СТ6390 Гвоздика ціла чи змелена (порошкоподібна). Технічні умови (ISO 2254:2004, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 6 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
|
10. | СТ9055 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
|
11. | ДС62520 Ильидорова С. К. Разработка технологии производства майонезов с использованием амаранта багряного [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ильидорова Светлана Климентовна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 203 л.
|
12. | ВА615296 Исупов В. П. Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с.
|
13. | РА300955 Клюзов Б. М. Розробка та дослідження майонезів з наповнювачами [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Миколайович ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 16 с.
|
14. | ДС58783 Клюзов Б. Н. Разработка и исследование майонезов с наполнителями [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Николаевич ; Закрытое акционерное общество "Марг-Вест". - Донецк, 1998. - 238 л.
|
15. | СТ1594 Кмин цілий (Cuminum Cyminum Linnaeus). Технічні умови (ISO 6465:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)
|
16. | СТ3206 Консерви [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України)
|
17. | СТ3146 Концентрати харчові [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)
|
18. | ДС122891 Литвиненко О. А. Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Литвиненко Олена Анатоліївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 194 арк. : рис., табл.
|
19. | РА376516 Литвиненко О. А. Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Литвиненко Олена Анатоліївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 20 с. : рис., табл.
|
20. | СТ2981 М'ята кучерява сушена. Технічні умови (ISO 2256-1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Гончаренко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)
|
| |