Пошуковий запит: (<.>U=Л981$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 65
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС89602 Бичков Я. М. Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бичков Ярослав Михайлович ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Донецьк, 2005. - 189 арк.
|
2. | ДС93498 Макаренко О. Г. Формирование качества порошкообразных С-витаминных биологически активных добавок из перца сладкого [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Макаренко Оксана Георгиевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2006. - 300 л.: рис.
|
3. | ДС58783 Клюзов Б. Н. Разработка и исследование майонезов с наполнителями [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Николаевич ; Закрытое акционерное общество "Марг-Вест". - Донецк, 1998. - 238 л.
|
4. | ДС62520 Ильидорова С. К. Разработка технологии производства майонезов с использованием амаранта багряного [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ильидорова Светлана Климентовна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 203 л.
|
5. | ДС60666 Упатова Е. И. Совершенствование технологии производства соусов эмульсионного типа [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Упатова Елена Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 187 л.
|
6. | РА336279 Бичков Я. М. Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бичков Ярослав Михайлович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2005. - 19 с.
|
7. | РА344479 Макаренко О. Г. Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Макаренко Оксана Георгіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 19 с.
|
8. | РА300955 Клюзов Б. М. Розробка та дослідження майонезів з наповнювачами [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Миколайович ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 16 с.
|
9. | РА304471 Упатова О. І. Удосконалення технології виробництва соусів емульсійного типу [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Упатова Олена Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.
|
10. | РА306239 Ільдірова С. К. Розробка технології виробництва майонезів із використанням амаранту багряного [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Ільдірова Світлана Климентівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 20 с.
|
11. | ВА608615 Экспертиза качества маргарина, кулинарных жиров, майонеза, жиров животных топленых пищевых [Текст] : Метод. руководство МВШЭ.МР-008-2000 / Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза" ; авт.-сост. М. С. Касторных ; ред. П. А. Красовский. - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2000. - 63 с.: табл. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып. 11)
|
12. | ВА614609 Пряности, специи, приправы [Текст] / сост. А. Д. Мильская. - Х. : Фолио, 2001. - 414 с.: ил. - (Серия "Домашняя кухня")
|
13. | С10177/Т. 2 Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи. Т. 2 [Текст]. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 281 с.
|
14. | С10177/Т. 1 Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи. Т. 1 [Текст]. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 299 с.
|
15. | ВА615296 Исупов В. П. Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с.
|
16. | ВА627458 Экспертиза качества пряностей [Текст] : Метод. руководство МВШЭ.МР-009-2001 / авт.-сост. Л. И. Семенова ; общ. ред. П. А. Красовский ; Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза". - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2001. - 54 с. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып. 12)
|
17. | Р99818 Технологія жирів [Текст] : Метод. вказівки до виконаня лаб. роботи "Вивчення технології виробництва майонезів" для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Пешук [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с.
|
18. | Р99850 Проектування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : Метод. вказівки до виконання розділу "Технологічні розрахунки" курсового та дипломного проектів на тему "Будівництво маргаринового заводу" для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозаменінників" напряму 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. Л. Кравченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 28 с.
|
19. | СТ1464/Ч. 1 Шафран (Crocus sativus Linnaeus). Ч. 1:ДСТУ ISO 3632-1:2003 [Текст]. - К. : [б.в.], 2004. - ІV, 6 с.
|
20. | ВА686070 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 239с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я")
|
| |