Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л990.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС53247 Шевченко Л. Е. Совершенствование технологии фритюрной жарки крахмалсодержащего сырья [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Евгеньевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 146 л.
2.ДС53268 Федак Н. В. Технология очистки подсолнечного масла после фритюрной жарки в предприятиях питания [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталья Васильевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 185 л.
3.ДС76338 Скрипник В. О. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : Дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Х., 2002. - 196 арк.
4.ДС76813 Ляшенко Б. В. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних пристроїв [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ляшенко Богдан Віталійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 298 арк.
5.ДС79923 Михайлов В. М. Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Михайлов ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 371 арк.+ дод.: 252арк.
6.РА284893 Михайлов В. М. Удосконалення процесу смаження м'ясних січених виробів [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Михайлов Валерій Михайлович ; Харківський ін-т громадського харчування. - Х., 1994. - 19 с.
7.РА295229 Федак Н. В. Технологія очищення соняшникової олії після фритюрного смаження у підприємствах харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталя Василівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.
8.РА295309 Шевченко Л. Є. Удосконалення технології фритюрної жарки крохмалеутримуючої сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Євгенівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.
9.РА320527 Ляшенко Б. В. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Б.В.Ляшенко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.
10.РА321769 Скрипник В. О. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двосторннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : Автореф. дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.: рис.
11.РА325290 Михайлов В. М. Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Михайлов Валерій Михайлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 34 с.: рис.
12.ВА603148 Черевко О. І. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб. для студ. спец. "Обладнання переробних і харчових виробництв" і "Технологія харчування" вищ. навч. закл. / О. І. Черевко [та ін] ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х. : [б.в.], 2000. - 332 с.: іл.
13.СТ1541 Безпечність побутових та аналогічних електричних приладів. Додаткові вимоги до електричних конвекційних печей, пароварок та парових конвекційних печей для підприємств громадського харчування та торгівлі (IEC 60335-2-42:2000, MOD) [Текст] / розроб. О. Співаков [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 15 с. - (Національний стандарт України)
14.СТ1989 Пристрої відкриті, що працюють на скрапленому газі; Пристрої для смаження поза приміщення. Технічні умови (EN 498:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Полянський [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - V, 31 с. - (Національний стандарт України)
15.РА387203 Молчанова Н. Ю. Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Молчанова Наталія Юріївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : рис., табл.
16.СТ5896/2-1 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Ч. 2-1:ДСТУ EN 203-2-1:2007. Спеціальні вимоги. Відкриті пальники і пальники під посуд з опуклим днищем (EN 203-2-1:2005, IDT) [Текст]. - К., 2011. - IV, 10 с. : табл.
17.РА388905 Петренко О. В. Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Петренко Олена Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис.
18.СТ5896/2-3 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Ч. 2-3:ДСТУ EN 203-2-3:2008. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні (EN 203-2-3:2005, IDT) [Текст]. - К., 2011. - IV, 7 с. : табл.
19.СТ5896/2-4 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Ч. 2-4:ДСТУ EN 203-2-4:2008. Спеціальні вимоги. Сковороди (EN 203-2-4:2005, IDT) [Текст]. - К., 2012. - IV, 6 с. : табл.
20.РА393811 Шевченко А. О. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шевченко Андрій Олександрович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 22 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського