Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л990.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС53247

Шевченко, Людмила Евгеньевна.
Совершенствование технологии фритюрной жарки крахмалсодержащего сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Евгеньевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 146 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА295309

Шевченко, Людмила Євгенівна.
Удосконалення технології фритюрної жарки крохмалеутримуючої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Євгенівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС148796

Шевченко, Андрій Олександрович.
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шевченко Андрій Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 333 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 153-183.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА393811

Шевченко, Андрій Олександрович.
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шевченко Андрій Олександрович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА603148

Черевко, Олександр Іванович.
Процеси та апарати жаріння харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. "Обладнання переробних і харчових виробництв" і "Технологія харчування" вищ. навч. закл. / О. І. Черевко [та ін] ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х. : [б.в.], 2000. - 332 с.: іл. - Бібліогр.: с. 320-330. - ISBN 966-7885-01-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА295229

Федак, Наталя Василівна.
Технологія очищення соняшникової олії після фритюрного смаження у підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталя Василівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС53268

Федак, Наталья Васильевна.
Технология очистки подсолнечного масла после фритюрной жарки в предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталья Васильевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 185 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА409909

Фарісєєв, Андрій Геннадійович.
Розробка апарата для жарення м'яса в умовах електроосмосу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Фарісєєв Андрій Геннадійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА422639

Скрипник, Вячеслав Олександрович.
Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 40 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС76338

Скрипник, Вячеслав Олександрович.
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Х., 2002. - 196 арк. - арк. 123-133

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА321769

Скрипник, Вячеслав Олександрович.
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двосторннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : автореф. дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ1989


Пристрої відкриті, що працюють на скрапленому газі; Пристрої для смаження поза приміщення. Технічні умови (EN 498:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Полянський [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - V, 31 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ2398/2-50

Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-50 : ДСТУ IEC 60335-2-50:2015. Додаткові вимоги до комерційних електричних мармитів (IEC 60335-2-50:2008, IDT). - Чинний від 2017-07-01. - 2017. - V, 13 с. : рис. - Бібліогр.: с. 11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
В354686/1

Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І.Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012.
Ч. 1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / В. О. Потапов, О. В. Петренко. - 2012. - 138 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127-138. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-276-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
В354686/3

Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012.
Ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / В. П. Плевако, С. М. Костенко, І. П. Педорич. - 2012. - 129 с. : рис. - Бібліогр.: с. 127-129. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-277-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС131452

Петренко, Олена Володимирівна.
Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Петренко Олена Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 333 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 176-191.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
17.
РА388905

Петренко, Олена Володимирівна.
Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Петренко Олена Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ5896/2-4

Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-4 : ДСТУ EN 203-2-4:2008. Спеціальні вимоги. Сковороди (EN 203-2-4:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2012. - IV, 6 с. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ5896/2-3

Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 2-3 : ДСТУ EN 203-2-3:2008. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні (EN 203-2-3:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2011. - IV, 7 с. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ5896/2-1

Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-1 : ДСТУ EN 203-2-1:2007. Спеціальні вимоги. Відкриті пальники і пальники під посуд з опуклим днищем (EN 203-2-1:2005, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2011. - IV, 10 с. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського