Пошуковий запит: (<.>U=Л990.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС53247
Шевченко, Людмила Евгеньевна. Совершенствование технологии фритюрной жарки крахмалсодержащего сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Евгеньевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 146 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА295309
Шевченко, Людмила Євгенівна. Удосконалення технології фритюрної жарки крохмалеутримуючої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Євгенівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС148796
Шевченко, Андрій Олександрович. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шевченко Андрій Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 333 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 153-183.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА393811
Шевченко, Андрій Олександрович. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шевченко Андрій Олександрович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 22 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА603148
Черевко, Олександр Іванович. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. "Обладнання переробних і харчових виробництв" і "Технологія харчування" вищ. навч. закл. / О. І. Черевко [та ін] ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х. : [б.в.], 2000. - 332 с.: іл. - Бібліогр.: с. 320-330. - ISBN 966-7885-01-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА295229
Федак, Наталя Василівна. Технологія очищення соняшникової олії після фритюрного смаження у підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталя Василівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС53268
Федак, Наталья Васильевна. Технология очистки подсолнечного масла после фритюрной жарки в предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталья Васильевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 185 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА409909
Фарісєєв, Андрій Геннадійович. Розробка апарата для жарення м'яса в умовах електроосмосу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Фарісєєв Андрій Геннадійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА422639
Скрипник, Вячеслав Олександрович. Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 40 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС76338
Скрипник, Вячеслав Олександрович. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Х., 2002. - 196 арк. - арк. 123-133
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА321769
Скрипник, Вячеслав Олександрович. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двосторннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : автореф. дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ1989
Пристрої відкриті, що працюють на скрапленому газі; Пристрої для смаження поза приміщення. Технічні умови (EN 498:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Полянський [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - V, 31 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ2398/2-50
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2-50 : ДСТУ IEC 60335-2-50:2015. Додаткові вимоги до комерційних електричних мармитів (IEC 60335-2-50:2008, IDT). - Чинний від 2017-07-01. - 2017. - V, 13 с. : рис. - Бібліогр.: с. 11.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | В354686/1
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І.Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012. Ч. 1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / В. О. Потапов, О. В. Петренко. - 2012. - 138 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127-138. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-276-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | В354686/3
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012. Ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / В. П. Плевако, С. М. Костенко, І. П. Педорич. - 2012. - 129 с. : рис. - Бібліогр.: с. 127-129. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-277-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС131452
Петренко, Олена Володимирівна. Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Петренко Олена Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 333 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 176-191.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
17. | РА388905
Петренко, Олена Володимирівна. Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Петренко Олена Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ5896/2-4
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-4 : ДСТУ EN 203-2-4:2008. Спеціальні вимоги. Сковороди (EN 203-2-4:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2012. - IV, 6 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ5896/2-3
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2-3 : ДСТУ EN 203-2-3:2008. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні (EN 203-2-3:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2011. - IV, 7 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ5896/2-1
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-1 : ДСТУ EN 203-2-1:2007. Спеціальні вимоги. Відкриті пальники і пальники під посуд з опуклим днищем (EN 203-2-1:2005, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2011. - IV, 10 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |