Пошуковий запит: (<.>U=Л990.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | СТ1541
Безпечність побутових та аналогічних електричних приладів. Додаткові вимоги до електричних конвекційних печей, пароварок та парових конвекційних печей для підприємств громадського харчування та торгівлі (IEC 60335-2-42:2000, MOD) [Текст] / розроб. О. Співаков [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 15 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | РА393811
Шевченко, Андрій Олександрович. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шевченко Андрій Олександрович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 22 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС148796
Шевченко, Андрій Олександрович. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шевченко Андрій Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 333 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 153-183.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА321769
Скрипник, Вячеслав Олександрович. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двосторннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : автореф. дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС76338
Скрипник, Вячеслав Олександрович. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Х., 2002. - 196 арк. - арк. 123-133
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА449998
Костенко, Станіслав Миколайович. Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Костенко Станіслав Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА325290
Михайлов, Валерій Михайлович. Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Михайлов Валерій Михайлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 34 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС79923
Михайлов, Валерій Михайлович. Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Михайлов ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 371 арк.+ дод.: 252арк. - арк. 327-371 Дві кн. одиниці
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА422639
Скрипник, Вячеслав Олександрович. Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 40 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | В354686/2
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012. Ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / [О. І. Черевко та ін.]. - 2012. - 150 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 142-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-273-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | В354686/1
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І.Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012. Ч. 1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / В. О. Потапов, О. В. Петренко. - 2012. - 138 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127-138. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-276-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | В354686/3
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012. Ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / В. П. Плевако, С. М. Костенко, І. П. Педорич. - 2012. - 129 с. : рис. - Бібліогр.: с. 127-129. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-277-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ5896/2-10
Обладнанння газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-10 : ДСТУ EN 203-2-10:2012. Спеціальні вимоги. Грилі з насипним шаром (EN 203-2-10:2007, IDT). - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 5 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ5896/2-7
Обладнанння газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-7 : ДСТУ EN 203-2-7:2012. Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном (EN 203-2-7:2007, IDT). - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 5 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ5896/2-1
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-1 : ДСТУ EN 203-2-1:2007. Спеціальні вимоги. Відкриті пальники і пальники під посуд з опуклим днищем (EN 203-2-1:2005, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2011. - IV, 10 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ5896/2-3
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2-3 : ДСТУ EN 203-2-3:2008. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні (EN 203-2-3:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2011. - IV, 7 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ5896/2-4
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-4 : ДСТУ EN 203-2-4:2008. Спеціальні вимоги. Сковороди (EN 203-2-4:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2012. - IV, 6 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС131452
Петренко, Олена Володимирівна. Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Петренко Олена Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 333 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 176-191.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
19. | РА388905
Петренко, Олена Володимирівна. Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Петренко Олена Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ2398/2-50
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2-50 : ДСТУ IEC 60335-2-50:2015. Додаткові вимоги до комерційних електричних мармитів (IEC 60335-2-50:2008, IDT). - Чинний від 2017-07-01. - 2017. - V, 13 с. : рис. - Бібліогр.: с. 11.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |