Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Реферативна база даних (7)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА794776 Завязкин О. В. Блюда из грибов. Домашние заготовки впрок [Текст] / О. В. Завязкин. - Харьков ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2015. - 223 с.
2.ВС68431 Клопотенко Є. Борщ і до борщу. 50 найкращих рецептів [Текст] / Євген Клопотенко. - Київ : Меджик букс, 2021. - 126, [1] с. : фот. кольор.
3.ВА751271 Борщ сили й здоров'я [Текст] / [упоряд.: О. Самогальська, Г. Костів-Гуска, М. Шот]. - Т. : ТДМУ : Укрмедкнига, 2012. - 150, [8] с. : фотогр., кольор. іл.
4.АО272263 Костина Д. Борщи, солянки, супы [Текст] / [Дарья Костина]. - Донецк : Мультипресс, 2014. - 190, [1] с. - (По-домашнему вкусно)
5.Р124366 Борщи, супы, бульоны, рассольники, юшки, щи [Текст] : полез. советы, понят. рецепты, доступ. продукты / [сост. О. В. Завязкин]. - Донецк : БАО, 2014. - 47 с. : цв.ил. - (Полное собрание кулинарных удовольствий) (Вкусно, быстро, недорого)
6.ВА773811 Калинина А. Борщи. Супы. Солянки. Кухня СССР [Текст] / [Алина Калинина]. - Донецк : Мультипресс, 2014. - 286 с.
7.ВА822691 Горячие и холодные супы, борщи. Вкусно и просто [Текст] / [сост. Кузьмина Ольга]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 318, [1] с.
8.ВА804984 Семенова С. В. Готовим в мультиварке. Первые блюда: Наваристые супы и бульоны. Густые крем-супы и рассольники. Сытные борщи и уха. Разнообразные овощные супы и солянки [Текст] / [Семенова С. В.]. - Харьков ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Cемейного Досуга", 2016. - 95 с. : цв. ил. - (серия "Все будет очень вкусно!")
9.ВА818627 Маринчук В. На борщах зростає Україна [Текст] : [збірник] / В. Маринчук, Г. Секрет. - Вінниця : Рогальська І. О. [вид.], 2017. - 224 с. : фот.
10.ВА764058 Наваристые супы, борщи, рассольники, солянки [Текст] / [сост. Е. В. Кара]. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2013. - 190 с. - (С пылу, с жару)
11.ВА758175 Наваристые супы, борщи, рассольники, солянки [Текст] / [сост. Кара Е. В.]. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2012. - 190 с. - (С пылу, с жару!)
12.ВА671368 Первые блюда [Текст] / сост. Е. И. Пенькова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2006. - 256 с. - (Серия "Кулинария от А до Я")
13.ВА673353 Первые блюда [Текст] / сост. О. И. Пенькова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2006. - 244 с. - (Кулинария от А до Я)
14.ВА662657 Первые блюда [Текст] / сост. Е. И. Пенькова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2005. - 246 с. - (Кулинария от А до Я)
15.ВА682740 Первые блюда [Текст] / сост. Е. И. Пенькова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 245 с. - (Кулинария от А до Я)
16.РА395006 Атанасова В. В. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с. : табл., рис.
17.ДС147594 Атанасова В. В. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 221 арк. : табл., рис.
18.Р123177 Альхабаш О. А. Смачні супчики та борщі [Текст] : [найкращі рецепти] / [Альхабаш О. А.]. - Х. : Аргумент Принт, 2013. - 43 с. : кольор. іл. - (Смачного)
19.ВА582197 Суп на Вашем столе [Текст] / авт.-сост. И. Ю. Позднякова, Л. А. Яцышина. - Днепропетровск : Слово, 1997. - 236 с. - (Изюминка кулинарии)
20.ВС70516 Супи [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. - 198, [1] с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського