Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ВА815048
Рибалка, Олександр Ілліч. Ячмінь як продукт функціонального харчування [Текст] : монографія / О. І. Рибалка, Б. В. Моргун, С. С. Поліщук ; голов. ред. акад. НАН України В. В. Моргун ; НАН України [та ін.]. - Київ : Логос, 2016. - 618, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-617-7442-06-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА764987
Аверчев, Олександр Володимирович. Українці - за здорове харчування! Корисні рецепти з пшона [Текст] / Аверчев О. В., Левіна Л. М. - Херсон : Гринь Д. С. [вид.], 2013. - 122 с. : іл., табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-2660-77-7
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА410429
Кашкано, Мар'яна Анатоліївна. Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кашкано Мар'яна Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА425445
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна. Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тарасенко Тетяна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА824614
Тележенко, Любов Миколаївна. Трактат про сочевицю [Текст] : монографія / Л. М. Тележенко, В. В. Атанасова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-135. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-201-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | Р93587
Полякова, Наталья Викторовна. Технология и ассортимент кулинарной продукции из круп, бобовых и макаронных изделий [Текст] : учеб. пособие / Н. В. Полякова ; Южно-Уральский гос. ун-т. Кафедра "Технология продуктов общественного питания". - Челябинск : Издательство ЮУрГУ, 2000. - 19 с. - Библиогр.: с. 18. - ISBN 5-696-01663-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС75891
Бровенко, Тетяна Вікторівна. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 198 арк. - арк. 118-132
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА321688
Бровенко, Тетяна Вікторівна. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС141464
Хаустова, Тетяна Миколаївна. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Хаустова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 287 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 130-153.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА393810
Хаустова, Тетяна Миколаївна. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Хаустова Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА403447
Демічковська, Мирослава Павлівна. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС140471
Демічковська, Мирослава Павлівна. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2013. - 234, [5] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 176-198.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА437534
Данилюк, Інна Петрівна. Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Данилюк Інна Петрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ВА645367
Забоєнко, Олександр Степанович. Сучасна енциклопедія пасічника [Текст] : 3500 корисних порад / О. С. Забоєнко ; пер. з рос. М. С. Іванченко. - Донецьк : ТОВ ВКФ "БАО", 2004. - 352 с.: рис. - (Книга - подарунок). - ISBN 966-548-811-2 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА606947
Карпенко, Евгений Иванович. Соя - это здоровье человека [Текст] / Е. И. Карпенко. - 2. изд., доп. и перераб. - К. : Оріяни, 2000. - 72 с. - ISBN 966-7373-45-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | Р90069
Соевая кухня: Блюда из соевых бобов, соевой муки, соевого мяса [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
17. | Р90070
Соевая кухня: Блюда из соевого молока, окары, тофу [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
18. | ДС124939
Жуков, Евгений Викторович. Совершенствование технологии изделий из жидкого теста [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жуков Евгений Викторович ; С.-Петерб. торгово-экон. ин-т. - СПб., 1994. - 153 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 102-120.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | Р77768
Смачні періжки [Текст] / ред. П. Ф. Боброва. - К. : Техніка, 1994. - 32 с. - ISBN 5-335-01282-Х
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
20. | ВА606742
Лазарь, В. Г.. Секреты сои [Текст] : продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |