Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (9)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА815048

Рибалка, Олександр Ілліч.
Ячмінь як продукт функціонального харчування [Текст] : монографія / О. І. Рибалка, Б. В. Моргун, С. С. Поліщук ; голов. ред. акад. НАН України В. В. Моргун ; НАН України [та ін.]. - Київ : Логос, 2016. - 618, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-617-7442-06-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
2.
ВА764987

Аверчев, Олександр Володимирович.
Українці - за здорове харчування! Корисні рецепти з пшона [Текст] / Аверчев О. В., Левіна Л. М. - Херсон : Гринь Д. С. [вид.], 2013. - 122 с. : іл., табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-2660-77-7

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА410429

Кашкано, Мар'яна Анатоліївна.
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кашкано Мар'яна Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА425445

Тарасенко, Тетяна Анатоліївна.
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тарасенко Тетяна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА824614

Тележенко, Любов Миколаївна.
Трактат про сочевицю [Текст] : монографія / Л. М. Тележенко, В. В. Атанасова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-135. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-201-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р93587

Полякова, Наталья Викторовна.
Технология и ассортимент кулинарной продукции из круп, бобовых и макаронных изделий [Текст] : учеб. пособие / Н. В. Полякова ; Южно-Уральский гос. ун-т. Кафедра "Технология продуктов общественного питания". - Челябинск : Издательство ЮУрГУ, 2000. - 19 с. - Библиогр.: с. 18. - ISBN 5-696-01663-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС75891

Бровенко, Тетяна Вікторівна.
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 198 арк. - арк. 118-132

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА321688

Бровенко, Тетяна Вікторівна.
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС141464

Хаустова, Тетяна Миколаївна.
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Хаустова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 287 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 130-153.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА393810

Хаустова, Тетяна Миколаївна.
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Хаустова Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА403447

Демічковська, Мирослава Павлівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС140471

Демічковська, Мирослава Павлівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2013. - 234, [5] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 176-198.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА437534

Данилюк, Інна Петрівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Данилюк Інна Петрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА645367

Забоєнко, Олександр Степанович.
Сучасна енциклопедія пасічника [Текст] : 3500 корисних порад / О. С. Забоєнко ; пер. з рос. М. С. Іванченко. - Донецьк : ТОВ ВКФ "БАО", 2004. - 352 с.: рис. - (Книга - подарунок). - ISBN 966-548-811-2
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА606947

Карпенко, Евгений Иванович.
Соя - это здоровье человека [Текст] / Е. И. Карпенко. - 2. изд., доп. и перераб. - К. : Оріяни, 2000. - 72 с. - ISBN 966-7373-45-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
Р90069


Соевая кухня: Блюда из соевых бобов, соевой муки, соевого мяса [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-4

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
17.
Р90070


Соевая кухня: Блюда из соевого молока, окары, тофу [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-2

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
18.
ДС124939

Жуков, Евгений Викторович.
Совершенствование технологии изделий из жидкого теста [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жуков Евгений Викторович ; С.-Петерб. торгово-экон. ин-т. - СПб., 1994. - 153 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 102-120.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
Р77768


Смачні періжки [Текст] / ред. П. Ф. Боброва. - К. : Техніка, 1994. - 32 с. - ISBN 5-335-01282-Х

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
20.
ВА606742

Лазарь, В. Г..
Секреты сои [Текст] : продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського