Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІВ228902
Johnson, Ellen Foscue. The Bread Book. A Baker's Almanac [Text] / Ellen Foscue Johnson. - Pownal, Vermont : Storey, 1994. - 230 p. : ill. - Назва на корінці : The Bread Book. - ISBN 0-88266-701-7 Batter, Corn & Quick Breads. Doughnuts & Coffeecakes. Sourdough Breads. Festive & Ethnic Breads. biscuits & Muffins. Pancakes, Waffles & Crepes. Multigrain Yeast Breads.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | Р77768
Смачні періжки [Текст] / ред. П. Ф. Боброва. - К. : Техніка, 1994. - 32 с. - ISBN 5-335-01282-Х
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | ДС124939
Жуков, Евгений Викторович. Совершенствование технологии изделий из жидкого теста [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жуков Евгений Викторович ; С.-Петерб. торгово-экон. ин-т. - СПб., 1994. - 153 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 102-120.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА290252
Гревцева, Наталія Вячеславівна. Розробка технології прісного тіста з рослинними наповнювачами для механізованого виробництва вареників [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гревцева Наталія Вячеславівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Р80008
100 кулинарных рецептов из сои [Текст] / АО "Украинская соя" ; сост. В. Сичкарь [и др.]. - О. : [б.в.], 1995. - 48 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА568793
Чепішко, Павліна. Завиванці буковинські [Текст] : зб. технол. карт / П. Чепішко. - Чернівці : Прут, 1996. - 64 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА622414
Рецептуры мучных изделий [Текст] / сост. Л. А. Зуева, О. В. Саламаха. - М. : ООО "ДеЛи", 2000. - 199 с. - Библиогр.: с. 191-192. - ISBN 5-93314-010-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА606947
Карпенко, Евгений Иванович. Соя - это здоровье человека [Текст] / Е. И. Карпенко. - 2. изд., доп. и перераб. - К. : Оріяни, 2000. - 72 с. - ISBN 966-7373-45-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | АО260563
Фельдман, Исай Аврамович. Вареники [Текст] / И. А. Фельдман. - К. : Пресса Украины, 2000. - 85 с. - (Библиотечка гурмана). - ISBN 966-7084-38-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Р93587
Полякова, Наталья Викторовна. Технология и ассортимент кулинарной продукции из круп, бобовых и макаронных изделий [Текст] : учеб. пособие / Н. В. Полякова ; Южно-Уральский гос. ун-т. Кафедра "Технология продуктов общественного питания". - Челябинск : Издательство ЮУрГУ, 2000. - 19 с. - Библиогр.: с. 18. - ISBN 5-696-01663-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | АО262163
Блины [Текст] / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана). - ISBN 966-7084-38-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | АО262164
Оладьи и лепешки [Текст] / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана). - ISBN 966-7084-39-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | Р94544
Пицца [Текст] / сост. Р. Дзоно. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 32 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-345-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | Р90070
Соевая кухня: Блюда из соевого молока, окары, тофу [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
15. | ВА606742
Лазарь, В. Г.. Секреты сои [Текст] : продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА606496
Вареники, пельмени, блины [Текст] / сост. О. Домодедова. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2001. - 64 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-322-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | Р90069
Соевая кухня: Блюда из соевых бобов, соевой муки, соевого мяса [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
18. | ВА615803
Все о блюдах из муки [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : БАО, 2002. - 318 с. - ISBN 966-548-410-9
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА321688
Бровенко, Тетяна Вікторівна. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС75891
Бровенко, Тетяна Вікторівна. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 198 арк. - арк. 118-132
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |