Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (9)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІВ228902

Johnson, Ellen Foscue.
The Bread Book. A Baker's Almanac [Text] / Ellen Foscue Johnson. - Pownal, Vermont : Storey, 1994. - 230 p. : ill. - Назва на корінці : The Bread Book. - ISBN 0-88266-701-7
Batter, Corn & Quick Breads. Doughnuts & Coffeecakes. Sourdough Breads. Festive & Ethnic Breads. biscuits & Muffins. Pancakes, Waffles & Crepes. Multigrain Yeast Breads.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Р77768


Смачні періжки [Текст] / ред. П. Ф. Боброва. - К. : Техніка, 1994. - 32 с. - ISBN 5-335-01282-Х

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
3.
ДС124939

Жуков, Евгений Викторович.
Совершенствование технологии изделий из жидкого теста [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жуков Евгений Викторович ; С.-Петерб. торгово-экон. ин-т. - СПб., 1994. - 153 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 102-120.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА290252

Гревцева, Наталія Вячеславівна.
Розробка технології прісного тіста з рослинними наповнювачами для механізованого виробництва вареників [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гревцева Наталія Вячеславівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
Р80008


100 кулинарных рецептов из сои [Текст] / АО "Украинская соя" ; сост. В. Сичкарь [и др.]. - О. : [б.в.], 1995. - 48 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА568793

Чепішко, Павліна.
Завиванці буковинські [Текст] : зб. технол. карт / П. Чепішко. - Чернівці : Прут, 1996. - 64 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА622414


Рецептуры мучных изделий [Текст] / сост. Л. А. Зуева, О. В. Саламаха. - М. : ООО "ДеЛи", 2000. - 199 с. - Библиогр.: с. 191-192. - ISBN 5-93314-010-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА606947

Карпенко, Евгений Иванович.
Соя - это здоровье человека [Текст] / Е. И. Карпенко. - 2. изд., доп. и перераб. - К. : Оріяни, 2000. - 72 с. - ISBN 966-7373-45-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
АО260563

Фельдман, Исай Аврамович.
Вареники [Текст] / И. А. Фельдман. - К. : Пресса Украины, 2000. - 85 с. - (Библиотечка гурмана). - ISBN 966-7084-38-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Р93587

Полякова, Наталья Викторовна.
Технология и ассортимент кулинарной продукции из круп, бобовых и макаронных изделий [Текст] : учеб. пособие / Н. В. Полякова ; Южно-Уральский гос. ун-т. Кафедра "Технология продуктов общественного питания". - Челябинск : Издательство ЮУрГУ, 2000. - 19 с. - Библиогр.: с. 18. - ISBN 5-696-01663-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
АО262163


Блины [Текст] / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана). - ISBN 966-7084-38-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
АО262164


Оладьи и лепешки [Текст] / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана). - ISBN 966-7084-39-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Р94544


Пицца [Текст] / сост. Р. Дзоно. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 32 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-345-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
Р90070


Соевая кухня: Блюда из соевого молока, окары, тофу [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-2

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
15.
ВА606742

Лазарь, В. Г..
Секреты сои [Текст] : продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА606496


Вареники, пельмени, блины [Текст] / сост. О. Домодедова. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2001. - 64 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-322-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
Р90069


Соевая кухня: Блюда из соевых бобов, соевой муки, соевого мяса [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-4

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
18.
ВА615803


Все о блюдах из муки [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : БАО, 2002. - 318 с. - ISBN 966-548-410-9

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА321688

Бровенко, Тетяна Вікторівна.
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС75891

Бровенко, Тетяна Вікторівна.
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 198 арк. - арк. 118-132

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського