Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Н712.52$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.ДС55568 с пр.1 Уренев В. П. Принципы комплексного архитектурно- планировочного формирования предприятий общественного питания [Текст] : Дис... д-ра архитектуры: 18.00.02 / Уренев Валерий Павлович ; Одесская гос. академия строительства и архитектуры. - О., 1996. - 302 л.+ прил.96л.
2.РА295310 Уреньов В. П. Принципи комплексного архітектурно- планувального формування підприємств громадського харчування [Текст] : Автореф. дис... д-ра архітектури: 18.00.02 / Уреньов Валерій Павлович ; Київський держ. технічний ун-т будівництва і архітектури. - К., 1997. - 34 с.
3.ВС37250 Томишин-Лелекач М. М. Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування [Текст] : Навч. посіб. / М. М. Томишин-Лелекач, В. В. Канчі ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2002. - 196 с.: іл.
4.В346669/Ч. 2 Проектирование предприятий общественного питания. Ч. 2:Нормативно-технологическая документация к выполнению дипломного проекта студентами специальности № 271200 "Технология продуктов общественного питания" [Текст] / сост. С. И. Главчева [и др.]. - Новосибирск : [б.и.], 2001. - 71 с.: табл.
5.СО28502 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. А. А. Мазаракі ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2008. - 307 с.: іл.
6.ВА719052 Гавриленко В. М. Основи промислового будівництва і санітарної техніки [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. М. Гавриленко, В. П. Оліфіров ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 296 с.: табл., рис.
7.ВА721156 Гавриленко В. Н. Основы промышленного строительства и санитарная техника [Текст] : учеб. пособие для студ. высших учеб. заведений / В. Н. Гавриленко, В. П. Олифиров ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. Кафедра организации и управления качеством ресторанного хозяйства. - Донецк : СПД Дмитренко, 2007. - 296 с.: рис., табл.
8.СТ5106 Будинки і споруди. Підприємства харчування (заклади ресторанного господарства) [Текст]. - К. : Мінрегіонбуд України, 2010. - 55 с. : табл. - (Державні будівельні норми України)
9.СО30165 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : [КНТЕУ], 2010. - 339 с. : рис., табл.
10.ВА756788 Мостова Л. М. Організація та проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Л. М. Мостова, К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад., Харк. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Х. : УІПА, 2012. - 351 с. : табл.
11.ВС53992 Грицюк Л. С. Проектування закладів харчування [Текст] : навч. посіб. / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Л. : Вид-во Львів. політехніки, 2012. - 181 с. : рис., табл., кольор. іл. - (Архітектура громадських споруд)
12.ВА758920 Дизайн объектов гостинично-ресторанного бизнеса [Текст] : [монография] / Л. А. Иванова [и др.] ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О. : Астропринт, 2012. - 103 с. : рис., табл.
13.Табачник Д.В. СО469 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т . - К. : Київ. нац. екон.-торг. ун-т, 2010. - 339 с. : рис., табл.
14.Р122609 Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : кредит.-модул. система орг. навч. процесу : завдання для контрол. та самост. роботи студ. ФЗО галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Яцишин Б. П.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 20 с. : табл.
15.РА398844 Ніколаєнко В. В. Методика архітектурного формування загальноміської системи громадського харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. архіт. : 18.00.01 / Ніколаєнко Володимир Володимирович ; Донбас. нац. акад. буд-ва і архіт. - Макіївка, 2013. - 19 с.
16.ВА776947 Ветров В. М. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. М. Ветров, Т. І. Юдіна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 207 с. : рис., табл.
17.СО35936 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. АПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. - 183 с. : рис., табл.
18.ВА827766 Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. М. Ощипок, Р. О. Бліщ]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 91 с. : рис., табл.
19.ДС147528 Ніколаєнко В. В. Методика архітектурного формування загальноміської системи громадського харчування [Текст] : дис. ... канд. архітектури : 18.00.01 / Ніколаєнко Володимир Володимирович ; Полтав. нац. техн. ун-т ім. Юрія Кондратюка. - Полтава, 2012. - 194 арк. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського