Пошуковий запит: (<.>U=Р123.0$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 713
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС47266 Евтушенко А. К. Гигиенические основы питания и алиментарной профилактики заболеваний рабочих коксохимического производства [Текст] : Дис...канд. биол. наук: 14.00.07 / Евтушенко Анатолий Константинович ; ДМУ им. М.Горького, Днепропетровская медицинская академия. Донецкий коммерческий ин-т. - Донецк, 1994. - 136 с.
|
2. | ДС50143 Кононова И. И. Методологические аспекты изучения энерготрат и гигиенические основы рационального питания в больницах [Текст] : Дис... канд. биол. наук: 14.02.02 / Кононова Ирина Ивановна ; Днепропетровская гос. медицинская академия. - Днепропетровск, 1995. - 153 л.
|
3. | ДС56637 Татарский Н. Е. Адаптационные эффекты красного столового вина и возможность его использования для профилактики дезадаптационных расстройств у лиц плавсостава в условиях рейса [Текст] : Дис... канд. мед. наук: 14.01.34 / Татарский Николай Евгеньевич ; Украинское НПО "Медицина транспорта". - О., 1997. - 144 с.
|
4. | ДС52012 Стецюк Г. А. Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 189 с.
|
5. | ДС85959 Парац А. М. Гігієнічна оцінка морських водоростей і харчових продуктів з ними як засобів мінімізації дії радіації та ендемії [Текст] : Дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / Парац Алла Миколаївна ; АМН України, Науковий центр радіаційної медицини. - К., 2004. - 163 арк.
|
6. | ДС69780 Матасар І. Т. Гігієнічна оцінка стану харчування працездатного населення в сучасних екологічних умовах [Текст] : Дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / Матасар Ігнат Тимофійович ; ВАТ "Український НДІ харчування". - К., 2000. - 386 арк.: рис.
|
7. | ДС87521 Любчак М. П. Гігієнічне обгрунтування шляхів оптимізації харчування курсантів вищих військових навчальних закладів сухопутних військ Збройних Сил України [Текст] : Дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / Любчак Марина Павлівна ; Одеський держ. медичний ун-т. - О., 2004. - 148 арк.
|
8. | ДС106989 Гураль Л. С. Технология получения биологически активных веществ из ракообразных [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гураль Лариса Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 306 л.: рис.
|
9. | ДС50154 Подригало Л. В. Гигиеническое обоснование использования алиментарного фактора в комплексной реабилитации школьников, подвергшихся радиационному воздействию [Текст] : Дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / Подригало Леонид Владимирович ; Харьковский гос. медицинский ун-т. - Х., 1995. - 230 л.
|
10. | ДС53886 с прил.1 Павлюк Р. Ю. Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.
|
11. | ДС56139 Карпенко П. О. Аліментарна профілактика захворювань у працівників Чорнобильської зони відчуження [Текст] : Дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / Карпенко Петро Олександрович ; Український НДІ харчування МОЗ України. - К., 1996. - 230 с.
|
12. | ДС58051 Грицко Р. Ю. Фізіологічне обгрунтування впливу харчового біостимумятора при вторинних імунодефіцитах (можливості імунокорекції та впливу на колективний імунітет) [Текст] : Дис... канд. мед. наук: 14.03.05 / Грицко Роман Юліанович ; Львівський держ. медичний ун-т. - Л., 1996. - 137 л.
|
13. | ДС60049 Семеренко С. А. Гигиенические основы питания рабочих металлургических предприятий в условиях профессиональной эрготермической нагрузки [Текст] : Дис... канд. мед. наук: 14.00.07 / Семеренко Светлана Анатольевна ; Днепропетровская гос. медицинская академия. - Днепропетровск, 1997. - 218 л.
|
14. | ДС60379 Пересічний М. І. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Пересічний Михайло Іванович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 334 л.: рис. + 345л. дод.
|
15. | ДС100812 Вдовиченко О. В. Фізіологічні аспекти оцінки та корекції забезпеченості водорозчинними вітамінами (С, РР, В1, В2) практично здорових людей [Текст] : дис... канд. мед. наук: 14.03.03 / Вдовиченко Олександр Валерійович ; Львівський національний медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2007. - 157 арк.
|
16. | РА291505 Кононова І. І. Методологічні аспекти вивчення енерговитрат і гігієнічні основи раціонального харчування в лікарнях [Текст] : Автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.02 / Кононова Ірина Іванівна ; Національний медичний ун-т ім. О.О.Богомольця. - К., 1996. - 23 с.
|
17. | РА292380 Карпенко П. О. Аліментарна профілактика захворювань у працівників чорнобильської зони відчуження [Текст] : Автореф. дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / Карпенко Петро Олександрович ; Інститут медицини праці АМН України . - К., 1996. - 34 с.
|
18. | РА288568 Євтушенко А. К. Гігієнічні основи харчування і аліментарної профілактики захворювань робітників коксохімічного виробництва [Текст] : Автореф. дис...канд. біол. наук: 14.00.07 / Євтушенко Анатолій Костянтинович ; Донецький медичний ун-т ім. М.Горького. - Донецьк, 1994. - 22 с.
|
19. | РА291452 Подрігало Л. В. Гігієнічне обгрунтування використання аліментарного фактору у комплексній реабілітації школярів, що зазнали радіаційного впливу [Текст] : Автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / Подрігало Леонід Володимирович ; Донецький держ. медичний ун-т ім. М.Горького. - Донецьк, 1996. - 24 с.
|
20. | РА288300 Строкова Т. М. Анализ пищевых макромолекулярных комплексов и исследование протеолиза модельных современных пищевых продуктов [Текст] : Автореф. дис...канд. хим. наук: 02.00.02 / Строкова Татьяна Михайловна ; Московский заочный ин-т пищевой промышленности. - М., 1995. - 28 с.
|
| |